eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да прашам, имаме ли ние Македонците државна каса??? во која ке собираме голд??? кој ја води??? нејзино име??

Не донирај никаде засега немаме според мене, Macedonian Treasury нејкеше карти да прати кога требаше а сака парите таму да одат ..

Не донирај никаде засега немаме според мене, Macedonian Treasury нејкеше карти да прати кога требаше а сака парите таму да одат ..

гледам дека Мацедониан Трежри има доста голд...110 голд и останати пари... кој ја води неа???

abe sto se slucuva...kade da odime koe drzavjanstvo da go dobieme?? indonezija,turcija,hungarija...kade???

И сеа ако зеам турско државјанство а псле 2 месеца ја стават Македонија на листата на земји ќе може ли да добиам Македонско државјанство?

Еј луѓе нов сум во играва и топ е,кажете ми дали да се селам во Турција и каде поточно?каде сте сите вие Македонци,иначе сеа сум во Белград и велнесос ми е 33 се заебав нешто а иначе никот ми е JebacotTommy :drk::drk::drk:пратете некој гифт за велнес

И сеа ако зеам турско државјанство а псле 2 месеца ја стават Македонија на листата на земји ќе може ли да добиам Македонско државјанство?

Заглавил си во Турција :pos2::pos2: нзнз ја не го сваќам ова со државјанствата ја сам Cross Fire add me ја ке заглавам во украина Позз I Llike World War Well Be World War II?:D

Ќе можеш барем како што прочитав.

Еј луѓе нов сум во играва и топ е,кажете ми дали да се селам во Турција и каде поточно?каде сте сите вие Македонци,иначе сеа сум во Белград и велнесос ми е 33 се заебав нешто а иначе никот ми е JebacotTommy :drk::drk::drk:пратете некој гифт за велнес

Индонезија, Јава можеш.
Заглавил си во Турција :pos2::pos2: нзнз ја не го сваќам ова со државјанствата ја сам Cross Fire add me ја ке заглавам во украина Позз I Llike World War Well Be World War II?:D
Нема да заглави.

А ако се преселам во Егејска ке имам турско или герчко државјанство?

лелелел.,..тоа кокошката глупа ви се појавува???мене на секој втор клик...неможам да платам у пм..

А ако се преселам во Егејска ке имам турско или герчко државјанство?

Aegean Coast of Turkey е во Турција, го преименија наместо Aegean Region сега е Aegean Coast of Turkey јас сум конгресмен во егејскиот дел :)

Ми требаат 4 и 5 land skill работници, повеќе информации по ПП :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom