eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
AJDE SITE MAKEDONCI DA SE PRESELIME VO AVSTRIJA ONI SE 114 IGRA4I PA KE MOZEME DA MU JA PREZEMEME VLASTA VO DRZAVATA A I Q5 BOLNICA IMAAT VO GLAVNIOT GRAD GLEDAM .
KE SI NAPRAVIME PARTIJA KE GLASAME SITE MAKEDONCI ZA IST 4OVEK ZA PRETSEDATEL ON KE OBJAVUVA VOJNI I TAKA KE KREVAME LVL.
ИИИИ добра идеа само кажи во кој регион да се населам ???

JerryMK vo romanija sum ama sea ke odam vo indonezija

Левел 15 дигнав. Оуу јеа.

Лошо е ова со Романциве. Ако ги снема нив нема да биде интересно.

ооооф лелеле......значи
НЕ ПРАВЕТЕ ТО.....

шо не свативте тука а ?????? на кинески ли збориме бее....ццц

А заш протестират против админите ???
Па прочитај таму ти пишува.

Абе не се летајте ќе не мрзат сите ако направиме ТО!!!!НЕма ни PEACE ни Атлантис да не сака,пошо ќе не мислат за непоштени,а и плус нема да бидеме некоја јака земја,пре ќе не завземат,него ли да не сакаат за сојузници.ТО во Австрија може лесно да ни успеее,али не го правете тоа!!!!!!Подобро вака ко дијаспора да дигаме левели,да стекнеме репутација и почит од тие земји каде што ќе се бориме,него да ја земеме Австрија,што има 1 провинција и ако изгубиме битка отиде у курац дигањето левели и битки.А сите ќе зборат тие македонците прават ТО и уништуваат земји,па после кога ке сакаме да ја правиме МАкедонија никој нема да не сака.НЕ ПРАВЕТЕ ТО!!!!!!!!!

AJDE SITE MAKEDONCI DA SE PRESELIME VO AVSTRIJA ONI SE 114 IGRA4I PA KE MOZEME DA MU JA PREZEMEME VLASTA VO DRZAVATA A I Q5 BOLNICA IMAAT VO GLAVNIOT GRAD GLEDAM .
KE SI NAPRAVIME PARTIJA KE GLASAME SITE MAKEDONCI ZA IST 4OVEK ZA PRETSEDATEL ON KE OBJAVUVA VOJNI I TAKA KE KREVAME LVL.
И што корист имаме ако и направиме ТО на Австрија?

Не кревајте паника за џабе никој не праве ТО.

Шо е точно бе НУБ:)

добро бе ти десет дена ја играш играва и се праиш дека си најбоље??

а зашо немоеш да најдеш работа?? нигде немаат пари да те исплатат..

добро бе ти десет дена ја играш играва и се праиш дека си најбоље??

а зашо немоеш да најдеш работа?? нигде немаат пари да те исплатат..
Зошто е НУБ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom