M
marko 1996
Гостин
на некој да му дадам пари 12 IDR што е во индонезија да ми купи леб . Ми треба брзо

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke ti pratam leb, ne treba da mi vraks.на некој да му дадам пари 12 IDR што е во индонезија да ми купи леб . Ми треба брзо![]()
иии некој нема леб да јаде овие со по 7 леба се расфрлаат.ke ti pratam leb, ne treba da mi vraks.
nik?
Edit:
prateno 7 leba.
valda ke ti stignat![]()
Човек, почекај утре. Ќе имаш над 40 велнес (би требало зависи колку имаш сеа) ќе земеш ќе се истепаш една. Ќе се излечиш и тогаш ќе работиш и ќе тренираш.аииии...ај кој има леб со 2-3 звездичкиза да имам да се тепам..
Човек, почекај утре. Ќе имаш над 40 велнес (би требало зависи колку имаш сеа) ќе земеш ќе се истепаш една. Ќе се излечиш и тогаш ќе работиш и ќе тренираш.
Тебе те плаќаат за у секоја војна да учествуваш? Седи глеј првин велнес да ти се качи.знам бе..но што ако има војна за некој саат??нема да се тепам, туку ај заеби..нема везе, утре ке се нахранам,али ако нема војна,наебав..ако нема војна, ке иам 41 велнес,али нема да можам да работам и тренирам...ајјј глупо вака,на граница ми застана велнесот![]()
Него, како стои ситуација во Турција бе?
кажи ми некој твој е-маил а можеш и приватна порака да ми пратеѓ ако нејкеш да го дознаат сите така да ја ке ти пратам invate од еРепублик кој ке ти стаса на твојо е-маил и од него ќе се регистрираш така да кога ќе стасаш 6 левел ке добиеш 5 голд
Немора да е баг сигурно требаше да ми стигне преку 40 злато за 8 покани најмалку ама требало целосно пример мене ми е Martin Davitkovski а таму пишува дека треба името и цело време јас пишував само Martin и се зафркнав до сега ќе имав преку 80+ злато.
Ти пратив 12 ИДРke ti pratam leb, ne treba da mi vraks.
nik?
Edit:
prateno 7 leba.
valda ke ti stignat![]()
Ја така се заебав:jaj:Да ве предупредам нешто... ако некој доаѓа во Унгарија никако не се вработувајте во компании за железо зашто ова данокот на доход е жива пљачка. 50 %?! Тие нормални ли се??? Боље идете во компанија за жито за 14 HUF отколку за 20 HUF од кои државата ќе ви земе пола...
Да ве предупредам нешто... ако некој доаѓа во Унгарија никако не се вработувајте во компании за железо зашто ова данокот на доход е жива пљачка. 50 %?! Тие нормални ли се??? Боље идете во компанија за жито за 14 HUF отколку за 20 HUF од кои државата ќе ви земе пола...
Тоа е така бидејќи скоро сите компании за железо во Унгарија се од Подолиа а тоа се компаниите од Романија. Јас сеуште работам во компанија во Подолија (иако сум во Романија) и газдата направи интересен план. Ми ја намали платата на 1 рон и остатокот ми го праќа преку пошта. Така да јас уште си ја имам истата плата и уште работам за него иако е во УнгаријаДа ве предупредам нешто... ако некој доаѓа во Унгарија никако не се вработувајте во компании за железо зашто ова данокот на доход е жива пљачка. 50 %?! Тие нормални ли се??? Боље идете во компанија за жито за 14 HUF отколку за 20 HUF од кои државата ќе ви земе пола...
овакадобро бе ти десет дена ја играш играва и се праиш дека си најбоље??
а зашо немоеш да најдеш работа?? нигде немаат пари да те исплатат..