eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
на некој да му дадам пари 12 IDR што е во индонезија да ми купи леб . Ми треба брзо:)

аииии...ај кој има леб со 2-3 звездички:D за да имам да се тепам..

аииии...ај кој има леб со 2-3 звездички:D за да имам да се тепам..
Човек, почекај утре. Ќе имаш над 40 велнес (би требало зависи колку имаш сеа) ќе земеш ќе се истепаш една. Ќе се излечиш и тогаш ќе работиш и ќе тренираш.

Човек, почекај утре. Ќе имаш над 40 велнес (би требало зависи колку имаш сеа) ќе земеш ќе се истепаш една. Ќе се излечиш и тогаш ќе работиш и ќе тренираш.

знам бе..но што ако има војна за некој саат??нема да се тепам, туку ај заеби..нема везе, утре ке се нахранам,али ако нема војна,наебав..ако нема војна, ке иам 41 велнес,али нема да можам да работам и тренирам...ајјј глупо вака,на граница ми застана велнесот:D

знам бе..но што ако има војна за некој саат??нема да се тепам, туку ај заеби..нема везе, утре ке се нахранам,али ако нема војна,наебав..ако нема војна, ке иам 41 велнес,али нема да можам да работам и тренирам...ајјј глупо вака,на граница ми застана велнесот:D
Тебе те плаќаат за у секоја војна да учествуваш? Седи глеј првин велнес да ти се качи.

Него, како стои ситуација во Турција бе?

Одбранети се сите грчки региони, не е ослободен ниеден. Ослободен е еден регион од Израел, а остана уште една битка за другиот регион во Израел, која завршува за 2 саата и нешто.

Сега турците ако се паметни треба да ја намалат цената на оружјата на 5ТРУ и да го освојат единствениот регион во Гејлада.И да дадат нешто злато за да направат RW во Гејлада и така од 2-те страни нападната нема да знаат од каде на нападнат.

кажи ми некој твој е-маил а можеш и приватна порака да ми пратеѓ ако нејкеш да го дознаат сите така да ја ке ти пратам invate од еРепублик кој ке ти стаса на твојо е-маил и од него ќе се регистрираш така да кога ќе стасаш 6 левел ке добиеш 5 голд

И да му пратиш и да не му пратиш покана, пак ќе му стигне 5 злато на 6ти левел...

Немора да е баг сигурно требаше да ми стигне преку 40 злато за 8 покани најмалку ама требало целосно пример мене ми е Martin Davitkovski а таму пишува дека треба името и цело време јас пишував само Martin и се зафркнав до сега ќе имав преку 80+ злато.

Јас ги праќам поканите со име pinky, а на eRep потпишан сум Filip II, па пак ми стига злато...

иначе bug-от на Monetary Market е поправен... сега можете слободно да купувате злато...

Да ве предупредам нешто... ако некој доаѓа во Унгарија никако не се вработувајте во компании за железо зашто ова данокот на доход е жива пљачка. 50 %?! Тие нормални ли се??? Боље идете во компанија за жито за 14 HUF отколку за 20 HUF од кои државата ќе ви земе пола...

ke ti pratam leb, ne treba da mi vraks.
nik?
Edit:
prateno 7 leba.
valda ke ti stignat:)
Ти пратив 12 ИДР

Да ве предупредам нешто... ако некој доаѓа во Унгарија никако не се вработувајте во компании за железо зашто ова данокот на доход е жива пљачка. 50 %?! Тие нормални ли се??? Боље идете во компанија за жито за 14 HUF отколку за 20 HUF од кои државата ќе ви земе пола...
Ја така се заебав:jaj:

Jas ke se zaletav ama ne mozam da rabotam vo firmi so zelezo.

Тоа е така бидејќи скоро сите компании за железо во Унгарија се од Подолиа а тоа се компаниите од Романија. Јас сеуште работам во компанија во Подолија (иако сум во Романија) и газдата направи интересен план. Ми ја намали платата на 1 рон и остатокот ми го праќа преку пошта. Така да јас уште си ја имам истата плата и уште работам за него иако е во Унгарија :)

добро бе ти десет дена ја играш играва и се праиш дека си најбоље??

а зашо немоеш да најдеш работа?? нигде немаат пари да те исплатат..
овака
као 1.Ја и македонче сме школски и се зезаме
као 2.Не сум се Правил а и Нема да се правам најбољи, тоа другите треба да го одлучат
и као 3. Ја си имам работа :)

Кој може да му прати на stefan4o 3 велнес му требат за да се олечи...Ако може побрзо ПЛС

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom