eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има војна у индонезија, ја се тепав до сеа, и фатив 2 левела...ке се тепам,али се излечив еднаш, се тепав, и 39.86 велнес...0,2 велнес ми фали...а неможе пак да се лечам...

Во Индонезија има востание. Јас се борев за бранителите т.е. Индонезија.

Има војна у индонезија, ја се тепав до сеа, и фатив 2 левела...ке се тепам,али се излечив еднаш, се тепав, и 39.86 велнес...0,2 велнес ми фали...а неможе пак да се лечам...
Па шо.Утре ќе јадиш леб и ќе си кренеш вилнес.

Ако више се селите доаѓајте во Турција да им помогнеме пошто Грците можат да ја освојат Македонија, ја прелажав еден од востаниците да ми даде оружје демек ќе се тепам на страната на отпорот, и после удрив на нив со нивнотo оружје, кој може нека прави така само ставајте други автари не тие од peace

Па шо.Утре ќе јадиш леб и ќе си кренеш вилнес.

аххх...ама ке јадам леб, али ке работам и тренирам! ке имам тогаш 34-35..уште помалце...6ти лвл сум,неам пари, јадам леб од 2 звездици..дајте гифтови за веленс бе:D makedonero ми е ник

Сакав да прашам за во јава земам 12 идр плата со 4 скил, да барам повеќе или нормално е толку?

Нормално е.Платата се движе од 10-12 идр.

аххх...ама ке јадам леб, али ке работам и тренирам! ке имам тогаш 34-35..уште помалце...6ти лвл сум,неам пари, јадам леб од 2 звездици..дајте гифтови за веленс бе:D makedonero ми е ник

ти прво јади не тренирај и работи за да бидеш 40 велнес и после бори се дојди на 30,лечи се и после работи и тренирај.

Свака част на Турчинот за аватарот. Се гледа дека ја ценат нашата поддршка. Баш би сакал да им ја видам фацата на Грците додека го гледаат ова.

macedoniarw.jpg

ти прво јади не тренирај и работи за да бидеш 40 велнес и после бори се дојди на 30,лечи се и после работи и тренирај.

да да...од сега така..али ако не работам,ке неам пари за леб бе...иам 5голд и 3-4 ирд...

прво бори се и лечи се и после работи,кој рече да не работеш

Немора да е баг сигурно требаше да ми стигне преку 40 злато за 8 покани најмалку ама требало целосно пример мене ми е Martin Davitkovski а таму пишува дека треба името и цело време јас пишував само Martin и се зафркнав до сега ќе имав преку 80+ злато.
Јас ја пишувам мојата e-mail адреса и пак ми стигнува злато.

Аууу овде се искусни .... дајте аднете ме ник triXt3r , и некој дај нека ми каже што како околу ова селењево каде да идам моментално сум во САД а гледам поголем дел сте концентрирани во Индонезија како да стигнам до таму иначе сум 8 лвл .... поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom