С
Спенсер
Гостин
Има војна у индонезија, ја се тепав до сеа, и фатив 2 левела...ке се тепам,али се излечив еднаш, се тепав, и 39.86 велнес...0,2 велнес ми фали...а неможе пак да се лечам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па шо.Утре ќе јадиш леб и ќе си кренеш вилнес.Има војна у индонезија, ја се тепав до сеа, и фатив 2 левела...ке се тепам,али се излечив еднаш, се тепав, и 39.86 велнес...0,2 велнес ми фали...а неможе пак да се лечам...
Па шо.Утре ќе јадиш леб и ќе си кренеш вилнес.
аххх...ама ке јадам леб, али ке работам и тренирам! ке имам тогаш 34-35..уште помалце...6ти лвл сум,неам пари, јадам леб од 2 звездици..дајте гифтови за веленс беmakedonero ми е ник
ти прво јади не тренирај и работи за да бидеш 40 велнес и после бори се дојди на 30,лечи се и после работи и тренирај.
Јас ја пишувам мојата e-mail адреса и пак ми стигнува злато.Немора да е баг сигурно требаше да ми стигне преку 40 злато за 8 покани најмалку ама требало целосно пример мене ми е Martin Davitkovski а таму пишува дека треба името и цело време јас пишував само Martin и се зафркнав до сега ќе имав преку 80+ злато.
Јас ја пишувам мојата e-mail адреса и пак ми стигнува злато.