eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ај некој што се разбира повеќе во поените во војниве да види каква е состојбата во Македонија. Ја глеам али уше ги неам разјаснето +број и - број.

Читам по форумов и ме заинтересира играва, ќе се ставам и јас, во Индонезија, така?

За војните ако е во + значи тие што се бранат водат. Додека ако е во - бројот значи завземана е територијата и ако остане до крај во - тогаш бранителите ја губат територијата.

Читам по форумов и ме заинтересира играва, ќе се ставам и јас, во Индонезија, така?
riste
кажи ми некој твој е-маил а можеш и приватна порака да ми пратеѓ ако нејкеш да го дознаат сите така да ја ке ти пратам invate од еРепублик кој ке ти стаса на твојо е-маил и од него ќе се регистрираш така да кога ќе стасаш 6 левел ке добиеш 5 голд

Сакам да прашам нешто...Има ли војни во Индонезија? или да се селам во турција

riste
кажи ми некој твој е-маил а можеш и приватна порака да ми пратеѓ ако нејкеш да го дознаат сите така да ја ке ти пратам invate од еРепублик кој ке ти стаса на твојо е-маил и од него ќе се регистрираш така да кога ќе стасаш 6 левел ке добиеш 5 голд

Сакам да прашам нешто...Има ли војни во Индонезија? или да се селам во турција
Му пратив јас веќе ако не е регристриран сеуште и ако му е тој мејлот на мсн што му е.

Му пратив јас веќе ако не е регристриран сеуште и ако му е тој мејлот на мсн што му е.
Окс...а коа тој ќе стаса 6 левел само на него ли му дава или и на мене ??? некои викат дека и на тебе ти стасува али на мене не ми стаса од 2 деца шо и прати инвате

Јас го прашав да ми каже мејл но тој веќе се регистрирал и сеа чека мејл за активација.

Окс...а коа тој ќе стаса 6 левел само на него ли му дава или и на мене ??? некои викат дека и на тебе ти стасува али на мене не ми стаса од 2 деца шо и прати инвате
И на 2цата стигнува.

Епа или некој баг или лошо си пратил покана мора да е нешто.

Немора да е баг сигурно требаше да ми стигне преку 40 злато за 8 покани најмалку ама требало целосно пример мене ми е Martin Davitkovski а таму пишува дека треба името и цело време јас пишував само Martin и се зафркнав до сега ќе имав преку 80+ злато.

Ми стигна мејлот, влегов во играта, во Индонезија сум, во јава, сега барам работа.

riste_g ми е името, можете да ме додадете во пријатели.

AJDE SITE MAKEDONCI DA SE PRESELIME VO AVSTRIJA ONI SE 114 IGRA4I PA KE MOZEME DA MU JA PREZEMEME VLASTA VO DRZAVATA A I Q5 BOLNICA IMAAT VO GLAVNIOT GRAD GLEDAM .
KE SI NAPRAVIME PARTIJA KE GLASAME SITE MAKEDONCI ZA IST 4OVEK ZA PRETSEDATEL ON KE OBJAVUVA VOJNI I TAKA KE KREVAME LVL.

Не збори глупости :). Никакво ТО да не сте правиле. Тоа ќе ни даде лош углед уште пред да добиеме држава. Не се зафркавајте со такви работи :)

Не бе не правете ТО,боље ќе креваме левели борејки се за некои други земји,него ли така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom