П
Паган-др
Гостин
Абе ај некој што се разбира повеќе во поените во војниве да види каква е состојбата во Македонија. Ја глеам али уше ги неам разјаснето +број и - број.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
risteЧитам по форумов и ме заинтересира играва, ќе се ставам и јас, во Индонезија, така?
Му пратив јас веќе ако не е регристриран сеуште и ако му е тој мејлот на мсн што му е.riste
кажи ми некој твој е-маил а можеш и приватна порака да ми пратеѓ ако нејкеш да го дознаат сите така да ја ке ти пратам invate од еРепублик кој ке ти стаса на твојо е-маил и од него ќе се регистрираш така да кога ќе стасаш 6 левел ке добиеш 5 голд
Сакам да прашам нешто...Има ли војни во Индонезија? или да се селам во турција
Окс...а коа тој ќе стаса 6 левел само на него ли му дава или и на мене ??? некои викат дека и на тебе ти стасува али на мене не ми стаса од 2 деца шо и прати инватеМу пратив јас веќе ако не е регристриран сеуште и ако му е тој мејлот на мсн што му е.
И на 2цата стигнува.Окс...а коа тој ќе стаса 6 левел само на него ли му дава или и на мене ??? некои викат дека и на тебе ти стасува али на мене не ми стаса од 2 деца шо и прати инвате
Знам али на мене не ми стигна од 2цата што стасаа 6 левелИ на 2цата стигнува.
Епа или некој баг или лошо си пратил покана мора да е нешто.Знам али на мене не ми стигна од 2цата што стасаа 6 левел
Епа или некој баг или лошо си пратил покана мора да е нешто.