Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако имаш праќај ми мене ќе ти дадам пари после CikoMKD, во Подолија сум а ја освоија Унгарците па сега немам унгарски пари инеможам да си купам карта
Еве сега праќам.
Не мора пари, иживај.![]()
Така е.Јест да е проблем што нема толку војни,ама зато секој 2 ден има тренинг војна и Србите од време на време почнуваат востанија.Не сум многу искусен член, али приметив дека не е некоја предност ако живееш во индонезија или романија за разлика од хрватска ( кај што живеам моментално )... во романија и индонезија те бркаат од работа ако имаш помалку од 80-90 wellness, што не е случај со хрватска... кај мене можеш на колку сакаш да го држиш wellness-от, а постојано добиваш накачување... така да, место да војуваш еднаш во денот за двете светски сили, можеш во хрватска да војуваш по 4-5 пати во 2-3 дена ( хрватска е вмешана во војна еднаш на неколку дена )...
и нешто во врска со економијата... со 4 skill за три дена можеш да заработиш еден златник, плус да ти остане некоја куна за да си купиш леб за неколку дена...
а q5 болници има во славонија и северо-западна хрватска...
Изгледа беше жртвувана за да се одбрани Сибир,пошо немаше многу луѓе да се борат таму а и нас во Хрватска и другите земји во Атлантис не советуваа рекоа да идеме да се бориме ама во Сибир.Јас сум во главниот град на Унгарија сега.
Подолиа отиде.![]()
Па може да се каже праи проблеми :jaj:dali imate problemi so otvoranjeto na stranata na erepublik.com????????????????????
Донирај во организацијатаИмам 10 РОН и 2 РСД и никаква идеја немам што да правам со нив. Немам доволно за голд ни за ИДР. Некој некоја трампа да праиме?
Ако си во ленд скил доаѓај да работиш во Ирон Скуул фирма која е во сопственост на Кико т.е македонска фирма....И јас сум во Јава, Индонезија и со ленд скил од 3.35 или така нешто земам 9 ИДР. Сеа за сеа добро е иако потрошив 2 карти за да стигнам до Индонезија. (малце реално патував па купив 1 карта до Сингапур и после до Јава)
и ја се преселив у Јава.......глеам за работа ќе зиам излеа по 12 ИДР,над 4 иам това скилот со е,првиот тој,не ми текиње сеа као се викаше![]()
хард воркер медал:wink:
Така е.Јест да е проблем што нема толку војни,ама зато секој 2 ден има тренинг војна и Србите од време на време почнуваат востанија.
Кој ти е никот?