Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако имаш праќај ми мене ќе ти дадам пари после CikoMKD, во Подолија сум а ја освоија Унгарците па сега немам унгарски пари инеможам да си купам карта

Еве сега праќам.
Не мора пари, иживај.![]()

Така е.Јест да е проблем што нема толку војни,ама зато секој 2 ден има тренинг војна и Србите од време на време почнуваат востанија.Не сум многу искусен член, али приметив дека не е некоја предност ако живееш во индонезија или романија за разлика од хрватска ( кај што живеам моментално )... во романија и индонезија те бркаат од работа ако имаш помалку од 80-90 wellness, што не е случај со хрватска... кај мене можеш на колку сакаш да го држиш wellness-от, а постојано добиваш накачување... така да, место да војуваш еднаш во денот за двете светски сили, можеш во хрватска да војуваш по 4-5 пати во 2-3 дена ( хрватска е вмешана во војна еднаш на неколку дена )...
и нешто во врска со економијата... со 4 skill за три дена можеш да заработиш еден златник, плус да ти остане некоја куна за да си купиш леб за неколку дена...
а q5 болници има во славонија и северо-западна хрватска...
Изгледа беше жртвувана за да се одбрани Сибир,пошо немаше многу луѓе да се борат таму а и нас во Хрватска и другите земји во Атлантис не советуваа рекоа да идеме да се бориме ама во Сибир.Јас сум во главниот град на Унгарија сега.
Подолиа отиде.![]()
)Па може да се каже праи проблеми :jaj:dali imate problemi so otvoranjeto na stranata na erepublik.com????????????????????
Донирај во организацијатаИмам 10 РОН и 2 РСД и никаква идеја немам што да правам со нив. Немам доволно за голд ни за ИДР. Некој некоја трампа да праиме?
а ја ке ти дадам 3 ирд ако сакаш за еден леб од Q3Ако си во ленд скил доаѓај да работиш во Ирон Скуул фирма која е во сопственост на Кико т.е македонска фирма....И јас сум во Јава, Индонезија и со ленд скил од 3.35 или така нешто земам 9 ИДР. Сеа за сеа добро е иако потрошив 2 карти за да стигнам до Индонезија. (малце реално патував па купив 1 карта до Сингапур и после до Јава)

и ја се преселив у Јава.......глеам за работа ќе зиам излеа по 12 ИДР,над 4 иам това скилот со е,првиот тој,не ми текиње сеа као се викаше![]()
хард воркер медал:wink:

Така е.Јест да е проблем што нема толку војни,ама зато секој 2 ден има тренинг војна и Србите од време на време почнуваат востанија.
Кој ти е никот?