eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема болница во Подолија. :)

Јас сум привремено во главниот град на Унгарија додека да си излезам од работа и бегам накај Индонезија.

Туку сега компанијата ми е романска, ме плаќаат во романска валута, а јас во Унгарија? Некој да ме просветли? :)

Мењај парите во монетари маркет.Продај рон купи унгарски.

По еј толку од подолија утре бегам и јас за јава :) само кажете во која област на јава да дојдам

Ај некој од Индонезија нека ми прати една карта. Утре се селам и одма му ги враќам парите. Неам сега унгарски пари за да купам карта.

Никот ми е TheGreatMacedonian

Поздрав

По еј толку од подолија утре бегам и јас за јава :) само кажете во која област на јава да дојдам

Грешка ти е постов нешто или јас не сфаќам, Јава се вика областа во Индонезија се наоѓа.

Ај некој од Индонезија нека ми прати една карта. Утре се селам и одма му ги враќам парите. Неам сега унгарски пари за да купам карта.

Никот ми е TheGreatMacedonian

Поздрав

Јас купив една ама неможам да ја искористам се додека не ме отпуштат... Пратена ти е картата :wink:

Е да ти ебам играта не се отвара неможам ни да работам ни да вежбам ни да се преселам оти читам дека ја нема веќе Подолија.

Јас купив една ама неможам да ја искористам се додека не ме отпуштат... Пратена ти е картата :wink:

Фала многу. Утре сабајле кога ке одработам одма ти ги враќам парите

Поздрав

jas se zafrkav, ne vidov deka podolija e osvoena od ungarija, pa sega nema denar skapan, moze nekoj karta da mi prati, da otidam vo drug grad za da gi prefrlam parite vo zlato, pa posle ke kupam karta za da odam vo indonezija

jas se zafrkav, ne vidov deka podolija e osvoena od ungarija, pa sega nema denar skapan, moze nekoj karta da mi prati, da otidam vo drug grad za da gi prefrlam parite vo zlato, pa posle ke kupam karta za da odam vo indonezija

Директно бегај во индонезија. Иначе можеш и сега да ги напраиш парите у злато

Директно бегај во индонезија. Иначе можеш и сега да ги напраиш парите у злато

Ama imam samo RON nemam denar od ungarskite pari, a RON mozam da gi smenam samo vo romanija, zatoa ke treba da se preselam vo nekoj romanski grad

edit: NAJDOV

Ama imam samo RON nemam denar od ungarskite pari, a RON mozam da gi smenam samo vo romanija, zatoa ke treba da se preselam vo nekoj romanski grad
Не бе може да го смениш каде сакаш јас мењав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom