А
Ајсшутер
Гостин
Не сум многу искусен член, али приметив дека не е некоја предност ако живееш во индонезија или романија за разлика од хрватска ( кај што живеам моментално )... во романија и индонезија те бркаат од работа ако имаш помалку од 80-90 wellness, што не е случај со хрватска... кај мене можеш на колку сакаш да го држиш wellness-от, а постојано добиваш накачување... така да, место да војуваш еднаш во денот за двете светски сили, можеш во хрватска да војуваш по 4-5 пати во 2-3 дена ( хрватска е вмешана во војна еднаш на неколку дена )...
и нешто во врска со економијата... со 4 skill за три дена можеш да заработиш еден златник, плус да ти остане некоја куна за да си купиш леб за неколку дена...
Имаш голема предност ако работиш и живееш во поразвиените земји како што е Индонезија барем на играва. Во Индонезија каде што сум јас газдата ме плаќа 13+ IDR (Индонезиски пари) значи два дена да работам јас ќе зимам 1 злато тоа значи 3 злато секоја недела плус ќе имам за храна и останати работи а вилнесот зависи еве мене секогаш ми е 50/60 и газдава барем до сега ме нема напуштено инаку повеќево бараат 90 па и повеќе, исто така како што можеш во Индонезија да дигаш левели пример во Хрватска неможеш друго е ти во неделата секој ден да се бориш за разлика каде што во Хрватска кажа самиот има по една војна неделно одприлика и напрај математика сега колку експириенс ќе зимаш во Индонезија а колку во Хрватска и ќе ти стане јасно.