eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако во моментот нема директни понуди за размена на српски со хрватски пари, купи злато со динарите, па после ако сакаш продај го истото за куни.

Јас сум во партија и сега за сега ништо не се случува барем до изборите па после ќе видиме...Продавал ли некој голд до сега? сакам да продадам 1 голд за околу 185 try гледам таков е курсот, знае ли некој како одат тие работи?

Јас продадов 5 голд, а ако го продаваш по 185 никој нема да го купи. Пред некој ден имаше на маркет за од 108 па нагоре... мој предлог е 110 TRY:toe:

Жика, како и да е ќе дознаеме за такви работи.. и така веќе повеќето од нас сме претплатени на твојот весник. Само смисли за што ќе пишуваш (да не ти бидат статиите за измислени утакмици :)), и ако не знаеш добро англиски подобро дај на некој од нас да преведеме.

Ne bese izmislena utakmica tuku na charazay bese.
Imame on line svet pa mozi da imame vo toj svet on line prvenstva
:baeh:

Конечно открив што е финтата што неможам да си полнам велнес од болницата значи прво треба да се оди во битка па потоа да може да наполните велнес значи прво одите во битка па потоа полните велнес,а ако отидете да се борите и немате ниту една битка неможете да наполните велнес ова е совет за тие кои не сте го знаеле ова.
Сега качив левел 9 може и фирма да основам ама не ми треба.

Хехе Хрватска и ги зеде на Србија West Serbia,East Serbia и Vojvodina

Какви педери се значи Хрвативе... Претседателот на Србија е Хрват (оние што читале од почетокот знаат како се случило ова) и ја повлече војската од сите региони. Така Хрватите за многу кратко време ги освоија овие територии. :tapp:

Какви педери се значи Хрвативе... Претседателот на Србија е Хрват (оние што читале од почетокот знаат како се случило ова) и ја повлече војската од сите региони. Така Хрватите за многу кратко време ги освоија овие територии. :tapp:
Барем се среќни што ја освоиле Србија на игра.

Па кога незнаат што бираат сеа ќе ги окупираат :)

Па кога незнаат што бираат сеа ќе ги окупираат :)

Хрватите го наместиле Српскиот кандидат за претседател да биде баниран на денот на изборите. А имаше и многу Хрвати преселени во Србија за да направат takeover.

29 wellness имам веќе критично е, за 0.41 злато купив 18 долари и купив wellness booster, е кога он ќе качи welness?

Ајдее тргна работава и јас почнав да се тепам во Романија, само еднаш се излечив и вториот пат кога се тепав ми падна здравјето на 30 велнес, ќе може ли утре да се излечам прво во болница па да се тепам или се заебав гадно вториот пат што се тепав, па сега ќе мора да го качувам прво здравјето до 40?

Ајдее тргна работава и јас почнав да се тепам во Романија, само еднаш се излечив и вториот пат кога се тепав ми падна здравјето на 30 велнес, ќе може ли утре да се излечам прво во болница па да се тепам или се заебав гадно вториот пат што се тепав, па сега ќе мора да го качувам прво здравјето до 40?

Си се зезнал. Не си требал да дозволиш велнесот да ти падне под 40

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ. Зашто не можам да се вработам во фирма која бара левел 2 а јас имам левел 2.60. Тоа не ми е јасно, ај ако знае некој нека пише

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ. Зашто не можам да се вработам во фирма која бара левел 2 а јас имам левел 2.60. Тоа не ми е јасно, ај ако знае некој нека пише
Не бараат 2-ри левел него 2 искуство.:wink:

Може да разговараме за формирање на eMacedonia?

Може да разговараме за формирање на eMacedonia?

Не може. Рано е уште. Треба сите да бидеме минимум 13-15 левел за тоа. Инаку кој ќе ни ја води државата? Треба 13 левел да бидеш за да можеш да се кандидираш за конгресмен, а 15 за претседател.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom