eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
14-ти лвл.Не мислев да поткренеме иицјатива него онака да разлагаме нешто од нешто.

Епа можеме да дискутираме околу тоа. Отворив социјална група eMacedonia па таму ќе можеме да отвараме теми за секое прашање посебно и подетално да продискутираме. Зачленете се сите.

Koj saka da si menjavame gifts za wellnes neka mi pisa poraka na erepublik Miovski mi e nik

Јас сум 9 за 2 дена ќе бидам 10 еве Смерт утре ќе биде 10 така да за 1 недела може да почнеме да преговараме.

Јас сум 9 за 2 дена ќе бидам 10 еве Смерт утре ќе биде 10 така да за 1 недела може да почнеме да преговараме.
Абе чекај вие си стигнавте а ние со праиме? мора да бидеме повеќе 13-14 левел не вие двајца и што ке не скинат:toe:

Mislam deka uste e rano za eMacedonia. Ali moze da go otvorime toa prasanje da vidime sto drugite mislat za toa i dali imame podrska od drugite drzavi

Абе чекај вие си стигнавте а ние со праиме? мора да бидеме повеќе 13-14 левел не вие двајца и што ке не скинат:toe:
Па за 1 недела вие ќе бидете барем 12 левел инаку јас кажав да почнеме преговори а прашање е дали ќе ја стават Македонија па кога ќе ја стават.

Не бараат 2-ри левел него 2 искуство.:wink:
Извини моја грешка. Јас сум левел 7 а искуството ми е 2.60. Епа сега може некој да ми каже зошто не можам да се вработам во фирми кој бараат искуство 2?????????/

Незнам.Туку најарно е да почниме со преговори од 4-5-ти мај.

Извини моја грешка. Јас сум левел 7 а искуството ми е 2.60. Епа сега може некој да ми каже зошто не можам да се вработам во фирми кој бараат искуство 2?????????/
Ами ако имаш 2.6 манифактуринг а барат 2 за ланд воркер секако дека неможе.

А каде да видам дали барат за манифактуринг или за ланд воркер кога само пишува мин 2???
И како се зголемува ланд воркер?????

Мој предлог е да почнеме со преговори околу средината на мај а мозеби и во јуни...
Сеуште е многу рано...Зашто да брзаме?Сега сите собирајте пари и кревајте левели а после ке видиме кога и да е ке има и еМакедонија...
Мислам дека за џабе да пробуваме со 5-6 кои имаат над 14 левел така да сеуште е рано....

А каде да видам дали барат за манифактуринг или за ланд воркер кога само пишува мин 2???
И како се зголемува ланд воркер?????
Кога работиш во ланд воркер фирма.

Инаку се преселив во Хрватска сега таму има војна:):)

Јас мислам ако почекаме барем 1 месец ке биди подобро оти да не ни се случи истото шо му се случи на Србија за сат и пол цела Србија ја зедоја Хрватине за то да почекаме барем 10-на души да бидиме 12-13 левел и да бидиме побогати :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom