Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти кој левел си?14-ти лвл.Не мислев да поткренеме иицјатива него онака да разлагаме нешто од нешто.
7-миТи кој левел си?
Абе чекај вие си стигнавте а ние со праиме? мора да бидеме повеќе 13-14 левел не вие двајца и што ке не скинатЈас сум 9 за 2 дена ќе бидам 10 еве Смерт утре ќе биде 10 така да за 1 недела може да почнеме да преговараме.
Јас сум 9 за 2 дена ќе бидам 10 еве Смерт утре ќе биде 10 така да за 1 недела може да почнеме да преговараме.
Па за 1 недела вие ќе бидете барем 12 левел инаку јас кажав да почнеме преговори а прашање е дали ќе ја стават Македонија па кога ќе ја стават.Абе чекај вие си стигнавте а ние со праиме? мора да бидеме повеќе 13-14 левел не вие двајца и што ке не скинат![]()
Извини моја грешка. Јас сум левел 7 а искуството ми е 2.60. Епа сега може некој да ми каже зошто не можам да се вработам во фирми кој бараат искуство 2?????????/Не бараат 2-ри левел него 2 искуство.:wink:
Ами ако имаш 2.6 манифактуринг а барат 2 за ланд воркер секако дека неможе.Извини моја грешка. Јас сум левел 7 а искуството ми е 2.60. Епа сега може некој да ми каже зошто не можам да се вработам во фирми кој бараат искуство 2?????????/
Незнам.Туку најарно е да почниме со преговори од 4-5-ти мај.
Ами ако имаш 2.6 манифактуринг а барат 2 за ланд воркер секако дека неможе.
Мој предлог е да почнеме со преговори околу средината на мај а мозеби и во јуни...Незнам.Туку најарно е да почниме со преговори од 4-5-ти мај.
Ами ако имаш 2.6 манифактуринг а барат 2 за ланд воркер секако дека неможе.
Кога работиш во ланд воркер фирма.А каде да видам дали барат за манифактуринг или за ланд воркер кога само пишува мин 2???
И како се зголемува ланд воркер?????