Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум во партија и сега за сега ништо не се случува барем до изборите па после ќе видиме...Продавал ли некој голд до сега? сакам да продадам 1 голд за околу 185 try гледам таков е курсот, знае ли некој како одат тие работи?
Жика, како и да е ќе дознаеме за такви работи.. и така веќе повеќето од нас сме претплатени на твојот весник. Само смисли за што ќе пишуваш (да не ти бидат статиите за измислени утакмици), и ако не знаеш добро англиски подобро дај на некој од нас да преведеме.
Хехе Хрватска и ги зеде на Србија West Serbia,East Serbia и Vojvodina
Барем се среќни што ја освоиле Србија на игра.Какви педери се значи Хрвативе... Претседателот на Србија е Хрват (оние што читале од почетокот знаат како се случило ова) и ја повлече војската од сите региони. Така Хрватите за многу кратко време ги освоија овие територии.![]()
Какви педери се значи Хрвативе... Претседателот на Србија е Хрват (оние што читале од почетокот знаат како се случило ова) и ја повлече војската од сите региони. Така Хрватите за многу кратко време ги освоија овие територии.![]()
Па кога незнаат што бираат сеа ќе ги окупираат![]()
Ајдее тргна работава и јас почнав да се тепам во Романија, само еднаш се излечив и вториот пат кога се тепав ми падна здравјето на 30 велнес, ќе може ли утре да се излечам прво во болница па да се тепам или се заебав гадно вториот пат што се тепав, па сега ќе мора да го качувам прво здравјето до 40?
Не бараат 2-ри левел него 2 искуство.:wink:ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ. Зашто не можам да се вработам во фирма која бара левел 2 а јас имам левел 2.60. Тоа не ми е јасно, ај ако знае некој нека пише
Може да разговараме за формирање на eMacedonia?