eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шоако сум у парти што добивам! Смерт?

Јас сум во партија и сега за сега ништо не се случува барем до изборите па после ќе видиме...Продавал ли некој голд до сега? сакам да продадам 1 голд за околу 185 try гледам таков е курсот, знае ли некој како одат тие работи?

Еве и јас направив весник. Видете и кажете дали ви се допаѓа. Ако има некој добри идеи за следните артикли во весникот слободно нека каже :)

http://www.erepublik.com/en/newspaper/macedonian-history-184773/1

И каква врска има ова со eRepublik? Дајте немојте со овакви работи, ни фали уште Грците и ваму да прокењаат...

И каква врска има ова со eRepublik? Дајте немојте со овакви работи, ни фали уште Грците и ваму да прокењаат...

Ми е гајле мене за грците. Треба да се срамиме од нашата историја за да не ни се наљутат грците.

Ми е гајле мене за грците. Треба да се срамиме од нашата историја за да не ни се наљутат грците.

А каква врска има Македонската историја со eMacedonia (која сеуште ја нема) и eRepublik воопшто?

Па треба да дознаат за Македонија. А најдобро се промовира некоја земја преку својата богата историја. А како мислиш нема врска со eRepublik, сварно не те сваќам???

Па треба да дознаат за Македонија. А најдобро се промовира некоја земја преку својата богата историја. А како мислиш нема врска со eRepublik, сварно не те сваќам???

Па така, нема врска. Не треба да се меша една игра како eRepublik со RL. А историјата на Македонија во eRepublik ќе ја пишуваме ние.

ОК смерт тоа е твое мислење незнам што да ти кажам

Kaj se gleda kolku imam skill?

ScarfaceMkd, колку и да ти е добра намерата, само штета може да направи. Создавање тензија е сосема непотребна работа и само ќе не` оддалечи од целта. И стварно не ми е јаснo она „за да дознаат за Македонија“. Секој барем полуписмен од географија знае за Македонија, не сме Тувалу да му се невиди...

Хехе Хрватска и ги зеде на Србија West Serbia,East Serbia и Vojvodina

Хехе Хрватска и ги зеде на Србија West Serbia,East Serbia и Vojvodina
Luge mi treba pomos!!!
Pred Srbija da bide okupirana od Hrvatska imav 18 RSD(srpski pari)...
Sega koga e okupirana kako da gi zamenam sprskite za HRK(hrvatski pari)???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom