eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја се зачленив пред неколку дена и сум у Турција (не знам кој дел ако може некој да ми каже како се глеа тоа)(1/X_MKD ми е името). Стигнав до 4 левел ако е тоа кај сликичката бројката? Зиам 10 такви турски плата, ама не знам колку е тоа т.е. не можам да споредам со друга валута затоа што коа идам у маркетот никој не ги купува париве (ако може некој да мипомогне). И ме интересира дали е подобро да работиш 30 дена во една компанија и да ти даде незнам колку злато, или пак како ми се зголемува левелот да си барам подобро платена работа?

"Hard Worker" медалот (а со тоа и 5 злато) се добива ако работиш 30 дена по ред, секој ден, без разлика во која фирма работиш. Значи можеш да дадеш отказ и да идеш на друго место, ама мораш да пазиш да работиш секој ден.

Да не работи некој во фабрика за оружје? Ако има такви овде, прашајте ги газдите дали сакаат да купат ефтино железо.

И јас се уклучив
ник Adaam CreMkd

I jas sum tamu
Aleksadnar Najdovski-zika
koj saka mozi da me stavi vo prijateli.

ajde da povikame uste luge od makedonija...jas uste 5 experience points i fakam level 5,inace vo Turcija sum,egejskiot region,rabotam u edna firma me plaka 7 turski liri.

ajde da povikame uste luge od makedonija...jas uste 5 experience points i fakam level 5,inace vo Turcija sum,egejskiot region,rabotam u edna firma me plaka 7 turski liri.

Штом фатиш skill 2 (веројатно утре), одма барај ново работно место (подобрите даваат околу 18 лири).. сега те плаќаат како роб :)

Ја најдов подобро работно место со скил 2 компанијата се вика "some iron company" даваат 10 try.

Треба да пишеш 1 таму у празното поле ако сакаш 1 производ од некое маркетско материалче такаречено...
инаку работи даваат и гратис ти коа идеш на работа по 10 дена работиш или доека не те избркаат! :toe:

и ја напраив акаунт...MacedonianWolf ми е иначе..у хрватска сум
4 левел....24 експириенс уше малце 5 левел ќе фатам....и така :D

На левел 5 сум и горе тоа што те известува ми вика дека можам у војнам да влезам да се тепам,ама како?

Ја најдов подобро работно место со скил 2 компанијата се вика "some iron company" даваат 10 try.

10 try е малце. Мене ми даваат 16 try со скил 2, ако побараш може да најдеш и некои што даваат и до 18-19

Па барај си... на пазарот за човечки ресурси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom