eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Osnovam vesnik Macedonia Times pa koj saka mozi da se pretplati.
Pozdrav do site

http://www.erepublik.com/en/article/-1-763369/1/20

Линк за Македонскиот весник.

Брат, од кога ја играш играва? За колку време стигна левел 8?

Абе каде баш во турција најдовте во некоја помала држава треба со малку жители а тоа е Австрија таму многу подобро ќе биде.

До сега многу народи направиле takeover во Австрија и ја ограбувале, така да државната каса е празна. Не би било добра идеја да одиме таму.

Кажете бе како да присоберам пари, 11 RSD имам ебаго :(. И кажете како да се тргам од србија и кај да идам :)

Кажете бе како да присоберам пари, 11 RSD имам ебаго :(. И кажете како да се тргам од србија и кај да идам :)
Дојди кај турчево добра плата дава и карта и се ке ти даде мене денес ми дава карта да се тепам у Индонезија и идам у болница зимам Wellness и се вракам назад :)

Aj da orgirame za Makedonija be!!!

Дојди кај турчево добра плата дава и карта и се ке ти даде мене денес ми дава карта да се тепам у Индонезија и идам у болница зимам Wellness и се вракам назад :)
Јас колку што гледам нема ниту една активна војна на Индонезија.

До сега многу народи направиле takeover во Австрија и ја ограбувале, така да државната каса е празна. Не би било добра идеја да одиме таму.
Епа може Индија,Молдавија Украјна и тие имаат малку жители.

Јас колку што гледам нема ниту една активна војна на Индонезија.

Епа може Индија,Молдавија Украјна и тие имаат малку жители.
А не може ли да формираме своја држава Македонија?

А не може ли да формираме своја држава Македонија?

Не можеме ние, тие што ја прават играта треба да ја направат. Ама нема да може да се формира под името Macedonia, заради истоимениот регион во Грција (а кој моментално е под Турска окупација), така да ќе бараме да се вика Republic of Macedonia.

Австро-Германија стана членка на ATLANTIS, а Австрија престанува да постои за ~4 саати. Се претплатив на весникот и оставив еден коментар :)

Успеав да се заебам.. се активираше војната меѓу AGU и Австрија/Тирол, и таман кога сакав да се тепам (за да можам да си качам после wellness во болница), приметив дека имам 38% wellness :zid: Сега ликот ми е на турбо исхрана (Q4 food).

Гледам почнувате пак да вртите некои муабети за наша држава, takeover на некоја друга, основање партии.. по не знам кој пат ви кажувам: рано е. Правете пари, основајте организации, холдинзи, компании, остварувајте контакти со други играчи.. за таму негде околу Нова Година да може да побараме, добиеме и одржиме во живот една eMacedonia :)

Јас си купив орузје од Q5 и храна од Q4 .
кога ке наполниш лвл 5 ти дава 5 голд и ги претвараш во пари и ке си купиш јако орузје

кога ке наполниш лвл 5 ти дава 5 голд и ги претвараш во пари и ке си купиш јако орузје

Си требал да ги потрошиш парите на Q1 куќа. Што ќе ти е оружје Q5? А храна Q4 колку време ќе можеш да јадеш? Треба да јадеш храна со цена помала од платата што ја зимаш.

Не даваше на 6 левел 5 голд?

Помош....
Доколку некој е во можност да ми помогне да купам карта за во друга земја затоа што моментално сум во србија(многу слаба економија) и изгледа ке бидат окупирани од хрватска....Сега имам 9 РДС а картата е околу 25....Доколку би ми помогнал некој би му бил многу благодарен....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom