eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Declare War

Proposed by BorKan, 5 hours ago

Do you agree on declaring war to Croatia
18:33:37

Аууу наебафме.Него ако те освојат моеш после да се вратиш ?
Србо пиши му на тој што го пишав горе дава карта за да работиш кај него . Ке ти даде мене ми даде утре во 7:00 идам у турција ... Ако сакаш дојди заедно во ист град ке бидеме :)

Јужна Србија сум јас.Веројатно нема да стигнат толку брзо до југ?Мислам дека не треба да брзаме ногу за сосздавање eMacedonia.Треба 20 души да бидиме и тоа минимум 15-ти лвл.Зошто ќе се случи eSerbia 2-дел.

Србо пиши му на тој што го пишав горе дава карта за да работиш кај него . Ке ти даде мене ми даде утре во 7:00 идам у турција ... Ако сакаш дојди заедно во ист град ке бидеме :)

Му пишав белки ќе ми го разбере расипаниот турски :pos2:

Јужна Србија сум јас.Веројатно нема да стигнат толку брзо до југ?

Ја у Војводина ,како и да е Србија иде под Хрватска :nesum:

Ми дадија карта.Може да одам за Тајланд денеска и да дадам отказ од работното место во Србија утре?Или нема да се фаќа?Има ли висока валута Тајланд?

Ногу ниска валута имаат овие од Тајланд.
1THB-0.38RSD
Ете колкава е тајландската валута у споредба со српската.
Мене еден ми понуди 11 ТХБ :pos2::pos2:плус тикет супер.

Имам едно прашање, има ли некој од Америка и ако има како да го ставам да ми биде FRIEND. Иначе мојот ник е the don one. Поздрав

Јас сум во Тајланд земам 10.4 ТХС добро е што избегав од Србија.

Море ја за Чешка бегам преседникот дава билети :vozbud:

Кога одам да работам и ке претиснам Work ми се намалува Wellness за 1. На пр. од 45 на 44 станува.

ja sum u turcija...

kazete mi kako davaat pari.Ja rabotam u edna firma no kazete mi nesto za plata

Кога одам да работам и ке претиснам Work ми се намалува Wellness за 1. На пр. од 45 на 44 станува.
Да кога работиш се намалува и кога тренираш за во војска

Да кога работиш се намалува и кога тренираш за во војска
А како да го зголема Wellness от гледам некои работи бараат повеќе да имаш а мене само ми паѓа кога работам и тренирам.

А како да го зголема Wellness от гледам некои работи бараат повеќе да имаш а мене само ми паѓа кога работам и тренирам.

Kупи од маркетот и ке ти јаде сам чоекот

Треба да купиш леб да јадеш што е поголем квалитетот на лебот тоа повеќе ти се зголемува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom