eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
10 try е малце. Мене ми даваат 16 try со скил 2, ако побараш може да најдеш и некои што даваат и до 18-19

Сега најдов за 12 една фирма, ке побарам и за 18-19 ако викаш дека имало

Аднете го типов у Friends.

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1287283

И претплатете се (subscribe) на неговиот весник.

http://www.erepublik.com/en/newspaper/anthem-182093/1

Типот вика дека кога ќе има 1000 претплатници, на сите што му се у Friends ќе им даде Gold. Па, еве шанса за лесна заработка. Па и да лаже типот, ништо нема да ве кошта ова, така да ајде побрзајте, 500 и нешто има моментално.

BTW ми дојде една идеја. Кога ќе стигнам левел 8 (за околу 4-5 дена) планирам да започнам еден весник, кој ќе се вика The Voice of Macedonia и во кој ќе се пишува за e-животот на Македонците во eRepublik. Би излегувал нов број во просек еднаш неделно (понекогаш почесто, понекогаш поретко, во зависност од тоа колку време ќе имам) и во секој број би имало интервју со најуспешните Македонци во eRepublik.

Овој весник би имал за цел да ги информира другите за постоењето на Македонци во eRepublik, како и обид за добивање на нивната поддршка, што подоцна би ги олеснило работите кога ќе бараме за додавање на eMacedonia. Се што треба да направите е да донирате 0,x gold, за да ги собереме потребните 2 gold за отварање на весникот.

Исто така барам и играчи со солидно познавање на Англискиот јазик, кои би имале желба да помогнат во пишувањето на овој весник.

Se registrirav na igrava ama mnogu e slozena enznam sea so da pravam!!!!

Se registrirav na igrava ama mnogu e slozena enznam sea so da pravam!!!!

абе не е много тешка па и ти....додека да се снајдеш шо како треба..имаш еден типац у десниот горен агол шо ти кажуе шо треба да праиш...
позз:smir:

Ајмо наши!

Чисто информативно колку не има во Турција?
Може и еден предлог, дајте да основаме наша партија у Турција и лека полека да се еманципираме у нивниов живот. Ако не има подоста можеби и ќе успееме!
btw ја сум у Турција у егејскиот дел, моментално црнчам за кришка леб а никот ми е так нормално D_NazGUL.:salut:

Во турција да направиме Македонска партија !! јас сум во турција ник Миовски789 аднете ме мене и Гјоргји марковски аднете го и него
и тој е во турција

Македонска Обединета Партија

Уффф овде имало услови
1. 13-ти левел
2. 40 злато
Ајмо македонци да донираме кој шо може!

Уффф овде имало услови
1. 13-ти левел
2. 40 злато
Ајмо македонци да донираме кој шо може!
Абе каде баш во турција најдовте во некоја помала држава треба со малку жители а тоа е Австрија таму многу подобро ќе биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom