Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Партија. Му кажав на турчинот за тебе преку мсн кажа ке ти прати тикет ама треба да бидеш 4 левел за да патувашник ми е Миовски789 аднете ме како френд сега му барав тикет на тој турчинот ако ми даде да работам кај него ке дојдам кај вас
а што е тоа PARTY
Вака сеа се договриме претходно да фатиме некој левел зашто ке не смачкаат ми кажа турчето како се прави држава треба да отвориме форум иии кај админот да го замолиме . А за за тоа време ова ми го пишафала ми прати ама сега незнам како да патувам лвл 3 сум лвл 4 треба за да патувам тој ми каза да идам во турција и ке ми даде линк илии тебе да те прасам фала
А како да патувам со тицкетот незнам !
Ајде да отвориме тема на форум за да ја стават и МАКЕДОНИЈА во играта ! ! !! !
Рано е за eMacedonia.. тек за месец-два може да почнеме да размислуваме за тоа.
Инаку, Германија има шанси пак да го јаде во скоро време. Ако се приклучи кон Atlantis, ќе се распадне унијата со Австрија и ќе ги има соседите Франција, Италија и Унгарија како непријатели. Ако се приклучи кон PEACE, Австро-Германија веројатно ќе опстои, ама ќе си има проблеми со Шведска, Романија, САД..
Да да знам ја му кажав на турчето дека има време за некој месец да фатиме левел и он тоа ми го кажа што пишуваЏабе ќе биде и ако направиме еМакедонија кога за 1 недела ќе не напдане некоја држава и ќе не освои пример Хрватска и што сме направиле вака работете биднете барем 10 лвл па потоа ќе видиме што ќе биде.
Да да знам ја му кажав на турчето дека има време за некој месец да фатиме левел и он тоа ми го кажа што пишуваА инече прашав онака колку да знеме
![]()
А и Хрватите не се против нас само со Србите се така малцеПа ке се здружиме со Турците --- Многу добри луѓе
И тие се МНОГУ ГОЛЕМИ со тоа ќе бидат доминантни и Усташите не ни можат ништо Јас ќе се погрижам за тоа Турција Форевер еМакедониа ---- НАШАТА ИДНИНА!
Дојди кај Турчинот burakkocamis добра плата дава 6 турски... и плус во Централна грција има Q5 болницајас факам 4 левел и бегам од србија![]()
А јас со турците ке пробамА како да се лечам во болница?Утре фаќам 5-ти лвл и 2 лвл манифактуринг така да ќе имам поголема плата.Инаку работам кај овој од Тајланд.Добар човек.Не е во партија но на седми лвл планирам да влезам во една тајландска партија.Ќе пробам да поширам малку пропаганда за подршка на Македонија (кога ќе се создаде) и склучување сојуз.