eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи каков малер сум.Во Индонезија сум со 6 скил работам за 18 идр (16 сосе такси) и плус тоа во q5 фирма.Ако може некој да ми даде контакт со индонезиската армија (ако постое нормално) или пак со руската армија.

Јас сум во руската војска со 5 левел зимам 22 РУБ околу 0,79 голд во љ3 фирма(ептен добра плата има во Русија) ако сакаш да станеш дел од Руската војска кажи ми да ги контактирам Русите и плус сега во последно време пред секоја битка даваат или оружје или ти даваат пари пресметано сам да си купиш оружје и после се бориш организирано на 10 минути пред крај на битката и многу интересно изгледа
И ние можеме да се организираме барем една да се бориме во некоја битка со исти аватари и да снимиме клипче да го ставиме на јутјуб за повеќе луѓе да се приклучат на ерепублик а со тоа и побрзо создавање на еМакедонија

BTW Ако има некој руско државјанство нека се јави на Macedonian_Lion потребни се луѓе за гласање(барем 4-5 души,Карти има обезбедено)

mkdcelosno.jpg

:helou:
вака треба точно да изгледа картата на Македонија ако важи тоа со гласањето на 3 региони. Уште ако сака некој нека стави како на другата карта кругчиња и долу објаснување:
Western Macedonia, Povardarie, Eastern Macedonia.

Дајте малце да им досаѓаме на Админите дека нели рекоа од есен ќе ставаат нови земји, и нас да не стават. Дека вака досадно е само work, train, fight и толку. Како чергари сме у.п.м :wink:
Ајде да им доставиме податоци. Не дека не можат да видат колку интернет пенетрација има МК или колку посети доаѓаат од МК ама сепак..
Потполно се согласувам.А за мапава,мислам дека е подобро еден регион Skopje(1/4 од популацијата на Македонија живее тука,а ако го додедеш повардарието и длеови од источна Македонија многу популација ќе се натрупа таму,а вака плус е одлична регија за капитал и плус лесна за бранење,бидејќи ќе треба прво да се заземе еден од другите два региони за да се стигне до Скопје) и уште два Eastern i western macedonia.

Прашање: како можам да имам повеќе од три викања (shouts) дневно? Дали треба да викам и на профилите на моите пријатели? Ако да, како тоа се прави?

Прашање: како можам да имам повеќе од три викања (shouts) дневно? Дали треба да викам и на профилите на моите пријатели? Ако да, како тоа се прави?

Треба да одвоиш 10 евра за шест месеци, или 3 евра за еден месец пристап до 10 shouts дневно..

Потполно се согласувам.А за мапава,мислам дека е подобро еден регион Skopje(1/4 од популацијата на Македонија живее тука,а ако го додедеш повардарието и длеови од источна Македонија многу популација ќе се натрупа таму,а вака плус е одлична регија за капитал и плус лесна за бранење,бидејќи ќе треба прво да се заземе еден од другите два региони за да се стигне до Скопје) и уште два Eastern i western macedonia.

епа не знам сега, регионот Скопје отпаѓа со самото тоа што повеќето изгласаа 3 региони (кои 3 региони се изгласаа на основ на тоа дека така ќе биде Македонија полесно за бранење од ТО и помали трошоци за болници и системи за одбрана ќе има).
Да беа 5 региони или минимум 4 можеше некако а со 3 региони не може регион Скопје.

бтв, не те разбирам, колку региони би биле со твојов предлог и кои? не дека ќе се сложат другиве но чисто да појасниш..

Се кандидирав за конгресмен во Zheijang, Индонезија. Би ви бил благодарен доколку гласате за мене. Нема да крадам од државните пари, најверојатно. :wink:

Како ти е никот во ерепублик?

Се кандидирав за конгресмен во Zheijang, Индонезија. Би ви бил благодарен доколку гласате за мене. Нема да крадам од државните пари, најверојатно. :wink:

ја мислам дека треба да почекаат малце...утре немојте одма сите да гласаате...можеби ке требаат малце гласови,не го трошете својот глас...ке пишуваме на темава што-како иде, 3ца кандидати сме за индонезија,двајца во турција мислам и во русија мислам имаше еден...

Дали во Грција има бејби-бум?
Се намножиле на 8000?

Бугариве имаат 75 гласови на минатите избори за конгрес сега како што гледам, сега themacedon и Eddie Rabel се кандидирале, вториов е сам во регионот и сигурно ќе земе ако земе и првиот ќе имаат 50 државјанства ако направат TO (што не верувам) можеме слободно да се збогуваме од Peace инаку бугариве се ништо можеме да победиме кога сакаме :)

Дали во Грција има бејби-бум?
Се намножиле на 8000?

мене ми кажаа,дека многу се доселиле,да бранат некој High Iron регион...затоа... шпанци,американци...

Бугариве имаат 75 гласови на минатите избори за конгрес сега како што гледам, сега themacedon и Eddie Rabel се кандидирале, вториов е сам во регионот и сигурно ќе земе ако земе и првиот ќе имаат 50 државјанства ако направат TO (што не верувам) можеме слободно да се збогуваме од Peace инаку бугариве се ништо можеме да победиме кога сакаме :)

ајс,кај проверуваш дали се сами во регион??? дај кажи ми и ја да проверам за мене ако може...

Шитка некој q1 оружја?

sniper.nk@hotmail.com аддни ме ке ти дадам...

Show proposed members така нешто има во партијата.

3-ца сте вие првите 2-ца сте од иста партија а третиов од друга.
makedonero
Abyr Walg
semangatme...

@ Alen_001
Американци, Хрвати се доселија во Central Greece ..

Ај пријавете го Balambani Brothers Inc не вика Манкидонианс овде.

има некаков bug кај праќањето тикети.. а не можеш ни да пријавиш bug ради багот :pos:

бтв, кога ќе проработи праќањето тикети, испратете за Македонско - Турски совет, тие што не можете да излезете од партијата (ако не сте испратиле..)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom