eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го поправија пиониве бугот :pos:
Инаку македонци ставајте го аватаров да бидеме по забележителни веќе 10-тина плус го имаат ставено направен е од TonInter да знаете да не се буни за авторски права :pos:

imagelpl.jpg

Бугариве имаат 75 гласови на минатите избори за конгрес сега како што гледам, сега themacedon и Eddie Rabel се кандидирале, вториов е сам во регионот и сигурно ќе земе ако земе и првиот ќе имаат 50 државјанства ако направат TO (што не верувам) можеме слободно да се збогуваме од Peace инаку бугариве се ништо можеме да победиме кога сакаме :)

Мартин дај објасни го ова подобро! Дали е добро или лошо?

Мартин дај објасни го ова подобро! Дали е добро или лошо?

Добро е што ќе имаме во конгрес таму само лошо е пример да земете повеќе конгресмени 15 пример па да мислат дека правиме ТО може да не блокираат за влез во Peace.

Тоа црното е најбољи :icon_lol:
Јас имам баг неможам аватарот да го сменам. Затоа и од порано ми стои тој зелениот. Сеа тикет ќе им пишам.

Тоа црното е најбољи :icon_lol:
Јас имам баг неможам аватарот да го сменам. Затоа и од порано ми стои тој зелениот. Сеа тикет ќе им пишам.

И јас имам изгледа! Не можам да го сменам аватарот!

Како се пишува тикет? :kesa:
Никад до сега не сум пишал...

Се мењава автоматски по некое време. И ја мислев дека е ми багирано али по некое време посакуваниот автар го имав :D

И мене истото ми се деси и мене после некое време ми се смени ама еве сеа за овој новиов од тонинтер одма ми се смени :baeh:

Поставете го аватарот и после направете десен клик -> Reload ..

It's working. Не било баг, после некое време се аплоадирал аватарот.
Јас го стаив тој со црното во позадина, поубав ми се виде...

Ајс, неможат сами да направат ТО без наша подршка така да.... "Don't worry"

Имам 4.8 ману скилл уште колку дена ми се потребни до 5 ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom