StifleR_MK
Makedonec do Daska:D
- Член од
- 9 мај 2009
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 1
Купувам карта давајте понуди.
П.С. Колку државјанства можам да имам?
1 мислам но не сам сигурен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еј дајте барем денеска линк за некаде да се борам не сте фер![]()
Тони, гледам и ти си се кандидирал во Индонезија. Пошо и во друг регион има еден македонец (Слајдер) дајте сите што сме во Индонезија да ги распоредиме гласовите да се обидеме да ги изгласаме и Тони и Слајдер.
Па кажи дека си и ти. Видов Тони пишал и Слајдер ми пиша ПП на еРепаблик. Утре ќе видиме и ќе се распоредиме. :френдс:а јас бе???:pos2:
мене ако ме прифатат за кандидат (95% ДА) ке ми требаат можеби 2-3 гласа од тука,од кајганџииве....ке видиме, има време до избори...утре ке кажеме дали сме официјално кандидираме и каде
Тие што се во Турција нека дојдат во партијата погоре и гласаат за Martin Davitkovski (јас) во Eastern Anatolia и Southeastern Anatolia за Koljo92 (македонче93) ако му треба на некој карти нека пише.
А што е работава со нашата партија, нема ли да се кандидирате од таа партија, зошто од турската?
А што е работава со нашата партија, нема ли да се кандидирате од таа партија, зошто од турската?
Кога ќе влеземе не враќа на почетна исто така само ќе ги разделиме гласовите, оваа партија е во договор со останатите турски партии да земат што повеќе конгресмени за Demokratik Halk Cephesi да немаат многу конгресмени оти грци се повеќето таму освен првите кои ќе излезат на денот на изборите.
Така да гласај во оваа партија и влези ако сакаш![]()
Тони, гледам и ти си се кандидирал во Индонезија. Пошо и во друг регион има еден македонец (Слајдер) дајте сите што сме во Индонезија да ги распоредиме гласовите да се обидеме да ги изгласаме и Тони и Слајдер.
Само за информација , кандидати за Индонезија во коалицијата Индо-Македонска партија и Комунистичката партија на Индонезија најверојатно ќе бидат:
Slajder --- Eastern Cape
Makedonero ---- Fuijan
Toneh ----Zhejiang
Така да на денот на изборите доколку сеуште немате гласано контактирајте ме мене за вашиот глас да оди онаму кадешто е потребно... Ова е за сите кои се наоѓаат во Индонезија!