eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај една молба! Ако може да ми пратите по некој гифт да ми рипне велнес да можам да го пукам да фатам левел 6 да можам утре да гласам!

Фала Ви однапред!

Ivan Vancho Makedonski

Кога ќе бидат изборите?

И сакав да прашам која е предноста ако си купам куќа?
Q1 +1 велнес,Q2 +2 велнес на ден,Q3 +3 велнес на ден,Q4 +4 велнес на ден и Q5 +5 велнес на дел али не ти се исплаќа.

Q1 +1 велнес,Q2 +2 велнес на ден,Q3 +3 велнес на ден,Q4 +4 велнес на ден и Q5 +5 велнес на дел али не ти се исплаќа.

Зошто да не ти се исплаќа ? - Леб немора да зимаш а Q5 леб е скап така да ти се исплаќа.

Зошто да не ти се исплаќа ? - Леб немора да зимаш а Q5 леб е скап така да ти се исплаќа.

ај да прашам ја... имам Q3 куќа, а кога немам леб тоа ми вика дека секој ден без леб,ке губам 4 велнес...е сеа, ако имам 90, без леб,утредента ке имам 93 или 89???

ок...фала... значи со мојата q3 куќичка можам највеќе +4 велнес да добијам...

Јас пример најчесто кога ќе влезам во Q4 итн компанија ми останува 95 сила на крајот на денот + 2 од куќата и од лебот уште 2-3 и 100-ка ја правам.

Јас пример најчесто кога ќе влезам во Q4 итн компанија ми останува 95 сила на крајот на денот + 2 од куќата и од лебот уште 2-3 и 100-ка ја правам.

исто и јас...само ја работам у q3 фирма,па полесно ми е да се излечам, т.е. со послаб леб...

Како да се потпишам на петицијата да се направи Македонија?

уште нема војни ке ми падне велнесот многу ќе одам да се лечам :)

mkdcelosno.jpg

:helou:
вака треба точно да изгледа картата на Македонија ако важи тоа со гласањето на 3 региони. Уште ако сака некој нека стави како на другата карта кругчиња и долу објаснување:
Western Macedonia, Povardarie, Eastern Macedonia.

Дајте малце да им досаѓаме на Админите дека нели рекоа од есен ќе ставаат нови земји, и нас да не стават. Дека вака досадно е само work, train, fight и толку. Како чергари сме у.п.м :wink:
Ајде да им доставиме податоци. Не дека не можат да видат колку интернет пенетрација има МК или колку посети доаѓаат од МК ама сепак..

Значи каков малер сум.Во Индонезија сум со 6 скил работам за 18 идр (16 сосе такси) и плус тоа во q5 фирма.Ако може некој да ми даде контакт со индонезиската армија (ако постое нормално) или пак со руската армија.

Значи каков малер сум.Во Индонезија сум со 6 скил работам за 18 идр (16 сосе такси) и плус тоа во q5 фирма.Ако може некој да ми даде контакт со индонезиската армија (ако постое нормално) или пак со руската армија.

Толку плаќаат, со land skill е бајги повеќе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom