eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
asdckz.jpg

Вака нешто?

asdckz.jpg

Вака нешто?

Еден комент од едно другарче шо ја игра играва
Со сила Македонија не ја делете на Источна (може), Западна (може) и Повардарие (не може - подобро CENTRAL MACEDONIA)

мапа 2
Источна, Западна, Северна и Централна .... со фактот што Јужна Македонија си е во северна Грција ;)

мапа 3
Истиот коментар како и за мапа 2“
а и ја се сложувам дека повардарие е од Скопје до Солун

Се пријавив за конгрес од една мала партија во турција.
Па ми требаат гласачи,тие што сте во Турција влезете во оваа партија и на 25 гласајте за мене(ако сакате,би ви бил благодарен:))
http://www.erepublik.com/en/party/turkiye-partisi-1211/1

Со сила Македонија не ја делете на Источна (може), Западна (може) и Повардарие (не може - подобро CENTRAL MACEDONIA)

мапа 2
Источна, Западна, Северна и Централна .... со фактот што Јужна Македонија си е во северна Грција ;)

мапа 3
остај мапа2 и мапа3 ја изгласавме мапа1....
Иначе за имињата не се мешам, стварно неам идеи..

Па ми требаат гласачи,тие што сте во Турција влезете во оваа партија и на 25 гласајте за мене(ако сакате,би ви бил благодарен:))

А зошто не се кандидираше за македонско-турската партија, инаку овој што е на Peace аватарот во вашата партија се бореше на грчката страна можно е да прават тејк овер на Турција така да пожелно е да не се кандидираш од таму подобро оди во нашата партија.

зш тамо има Македонска партија у турска и е 6 или 5

мапа 2

мапа 3

Здраво на сите!!!

Предлогов е мој ... Една е Македонија - поделена помеѓу соседните држави: Грција, Бугарија, Албанија и Србија (понова историја)....

Денешна Р. Македонија во еРеп. да ја поделиме на Источна, Западна и ЦЕНТРАЛНА (повардарие :nesvest: - никако) т.е. мапа 1. :wink: Со фактот што јужна Македонија е во северна Грција - па ќе си ја освоиме :toe:

Повелете на скајп - барајте terakliker и ќе се дружиме во конференција со над 15 активни еМакедонци .... :salut:

Јас ќе се кандидирам за Aegean Coast of Turkey од Demokratik Halk Cephesi што се против турците ама само да добијам конгресмен после одам во друга партија.

За сите играчи на еРеп за полесна комуникација може да се приклучите на скајп конференцијата!
побарајте ме ќе ве аднам!
ice_chernobyl

досега сме 15!

А зошто не се кандидираше за македонско-турската партија, инаку овој што е на Peace аватарот во вашата партија се бореше на грчката страна можно е да прават тејк овер на Турција така да пожелно е да не се кандидираш од таму подобро оди во нашата партија.

неможам да влезам во нашата партија,ме враќа на почетна страна.

asdckz.jpg

Вака нешто?

брат, ми се свиѓа ова добро е само ако не те мрзи границиве внатрешни на региониве не се баш како што треба, претпоставувам рачно се исцртани од тепка...

еве оди овде, ако можеш симни ја картата од страна 10. И направи истото одлично е само прецизна ќе биде картата. Ќе се снајдеш тоа Полошки, Југозападен и Пелагониски со црна боја, Скопски и Вардарски обој со плава, и североисточен, Источен и Југоисточен со бела боја. Езерата остај ги со истата боја како на сликата.
Ај па Ајсшутер утре да им ја предаде на админите.
другото истото како што си направил, добро е.

Епа за конгрес изборите учествуваат само првите 5 според бројот на членови.

неможам да влезам во партијата а не да се кандидирам,инаку јас сум кандидиран во партија со 8 членови така да не е во првите 5

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom