Orkad
The Master
Неколку пати се решавав да ја почнам играва да ја играм пошо интересна ми гледаше ама на неколку пати се откажав ко видов дек ја немат Макеонија...и ево ако ја почнам под која држава да почнам??? Под кои држави играте вие?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неколку пати се решавав да ја почнам играва да ја играм пошо интересна ми гледаше ама на неколку пати се откажав ко видов дек ја немат Макеонија...и ево ако ја почнам под која држава да почнам??? Под кои држави играте вие?
Само да го образложам мојот предлог за Југо-Западна Македонија!
Битола на пример во никој случај не може да е во Западна Македонија! Затоа го ставив она Југо! Што нема врска со факинг Yugo-славија да не се збуни некој хахаха
Плус тоа некако алергичен сум на она ЗАПАДНА Македонија а вие претпоставете зошто!
Добро готово сега нека стои, секако нема шанси да биде изгласан освен ако не почне организирано да се гласа за нешто што правилно не треба, и што ако пишува Western Macedonia случајно да не ќе ја заземат пример Албанија како прво они во играта дали имаат 5-6 играчи како второ сигурно ќе ја додадат и да има повеќе играчи најмалку 5-6 месеци после нас, ние ќе бидеме светлосни години пред нив и сигурно нема да ги примат во Peace зошто србите се таму, така да уживајте
Ако знае некој да работи со фотошоп нека ги вметне имињата на мапата со три региони.