eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Си ги видел платите во Русија? Не, фала :)

И од мене еден глас за Индонезија.. високи плати, добри региони, цело време војни и востанија. Плус, Ален е кандидиран за конгресмен, па ако му помогнеме да влезе, ете ни` 25 државјанства.

da da vo Indonezija e podobro!!

A moze eden kongresmen i vo Turcija da imame i tamu 25 drzavjanstva ili ne moze???

Во Унгарија се поголеми платите ај убаво разгледајте па ќе решиме што ќе правиме имаме уште 5 дена што ќе правиме, првен да се изјаснат повеќето членови да не избрзаме само, и како ќе се снабдат со карти сите играчи ?

A moze eden kongresmen i vo Turcija da imame i tamu 25 drzavjanstva ili ne moze???

Може, јас сум кандидиран таму од партијата Demokratik Halk Cephesi :)

Во Унгарија се поголеми платите ај убаво разгледајте па ќе решиме што ќе правиме имаме уште 5 дена што ќе правиме, првен да се изјаснат повеќето членови да не избрзаме само, и како ќе се снабдат со карти сите играчи ?

Може, јас сум кандидиран таму од партијата Demokratik Halk Cephesi :)

Индонезија
Skill 5: 0.61 gold
Skill 6: 0.73 gold

Унгарија
Skill 5: 0.57 gold
Skill 6: 0.7 gold

Најплатените работни места (по кои и пресметував) во Индонезија се Q3, а во Унгарија Q4.. и пак во Индонезија има повисоки плати :)

И ја сум за Индонезија да бидеме,негоо тоа државјанствата као ќе се даваат,ако добро читав ја,кај се наоѓаш у моментот коа ќе ги воведат,од таа држава добиваш државјанство:toe:
добро сум разбрал или ........??:kesa:

Си ги видел платите во Русија? Не, фала :)

И од мене еден глас за Индонезија.. високи плати, добри региони, цело време војни и востанија. Плус, Ален е кандидиран за конгресмен, па ако му помогнеме да влезе, ете ни` 25 државјанства.

Доколку влезам во Конгрес сеа, тие државјанствата што ќе треба јас да ги потврдам ќе ги чувам само за македонци!
Моментално јас земам плата од 17 ИНД со 5 скил или поточно кажано 0.60 злато на ден!:vozbud:

И ја сум за Индонезија да бидеме,негоо тоа државјанствата као ќе се даваат,ако добро читав ја,кај се наоѓаш у моментот коа ќе ги воведат,од таа држава добиваш државјанство:toe:
добро сум разбрал или ........??:kesa:
Добро си разбрал! Кај што ќе се наоѓаш на на 617 ден , денеска сме 612 значи за пет дена тамо добиваш државјанство и после потешко е да се преселиш!

a moze li nekoj da ne dobie drzavjanstvo???

a moze li nekoj da ne dobie drzavjanstvo???

Ако преминеш само во друга држава без дозвола (државјанство) и ако те фати системот те рачунаат како илегалец и немаш државјанство а на маркетот можеш да работиш само ќе зимаш упола цена од нормалната.

i posle koga ke ni ja dadat makedonjia nie ke bideme makedonci so stransko drzavjanstvo :pos2:
inace i ja glasam za Indonezija ako ima nekoj q2 ili q3 oruzja neka prati za 2 gold na thedragon odma gi dobiva parite

i posle koga ke ni ja dadat makedonjia nie ke bideme makedonci so stransko drzavjanstvo :pos2:
inace i ja glasam za Indonezija ako ima nekoj q2 ili q3 oruzja neka prati za 2 gold na thedragon odma gi dobiva parite

Кога ќе се формира ќе ни дадат државјанство.

Имам 3 wellness.Помош

Прати ми мејл по ПП да ти испратам покана, овој не се исплаќа да го лечиме, напрај нов и биди активен а не кога ќе ти текне.

nerdzrule, во србија сум

edit: во болницата бев пред недела негде и сеуште неможам пак да појдам да се излечам дали тоа значи дека треба да учествуваш во битка за да можеш да се излечиш? и дали можам сам некако да го кренам велнесот? и би замолил кој може да ми прати гифт да го дигнам велнесот...

Направив нов профил,во Унгарија сум-Nick:Flixxi

nerdzrule, во србија сум

edit: во болницата бев пред недела негде и сеуште неможам пак да појдам да се излечам дали тоа значи дека треба да учествуваш во битка за да можеш да се излечиш? и дали можам сам некако да го кренам велнесот? и би замолил кој може да ми прати гифт да го дигнам велнесот...

да да...прво треба минимум една борба па да се лечиш...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom