eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре ке одам на одмор,ке ме нема 9 дена на ерепублик.
Оставив на еден другар да ми игра

Се кандидирав во Турција за конгресмен, регион Aegean Coast of Turkey ако сакате гласајте за мене исто така кои се надвор од државата или пак се во друг регион а сакаат да помогнат нека пишат порака ќе им испратам билет да дојдат за гласање на 25-ти е гласањето.. и пожелно е да не гласате до крајот на денот ако треба 2-3 гласа да за победа да можам да најдам.

како да кренам велнес бев во битка ми падна на незнам колку се излечив во болница и пак се тепав сега ми е на 23 и не можам да се излечам во болницата глупа.

помагајте плс оти умрев

како да кренам велнес бев во битка ми падна на незнам колку се излечив во болница и пак се тепав сега ми е на 23 и не можам да се излечам во болницата глупа.

помагајте плс оти умрев

Неможеш 2 пати да се лечиш во болница за еден ден. :jaj: Си се заебал гадно :kesa: Ако има некој гифт да ти прати колку да кренеш малце и после другиот ден тепај се еднаш и излечисе и константно одржувај 90+ велнес :smir:

помагајте плс оти умрев

Ник ?

Изгледа Peace го смениле планот да направат инвазија на американциве гледам сега повеќето се фокусираа на останатите држави, Унгарија ја нападна Хрватска (110.000 ѕид има) и се во предност и како што гледам ако продолжат вака ќе одат преку Бугарија па после Централна Грција да го освојат Израел, исто така Русиве ја нападнаа Норвешка да и вратат за диверзиите што ги правеше.

Кандидиран сум за конгресмен во Индонезија регион Lesser Sunda Islands од најголемата индонезиска партија ИДС... кој сака да помогне, а нема пари за карта нека пише на ПП!

Утре одам на одмор, а уште 6 дена ми требаа да земам хард воркер медал :S.
Видимо се момци

Најнова вест

Државјанството ќе биде пуштено на 617 ден од новиот свет во 1 часот по ерепублик

Најнова вест

Државјанството ќе биде пуштено на 617 ден од новиот свет во 1 часот по ерепублик

Треба да се договориме каде да одиме сите, јас предлагам Унгарија да одиме ама сите да ги донесеме активни играчи ако треба и карти ќе дадеме после избориве ?

Треба да се договориме каде да одиме сите, јас предлагам Унгарија да одиме ама сите да ги донесеме активни играчи ако треба и карти ќе дадеме после избориве ?
еден да стане конгресмен и после ќе може да дава државјанства на 25 луѓе значи не мора сите да отидат

da da treba da se opredelime!!

Ja vikam Indonezija(moe mislenje) :)

Congratulations, you have reached experience level 17 and you have received as a reward 5 Gold. To reach level 18 you need 1000 experience points.

конечно 17ти лвл...

јас сум за или Индонезија да идеме или во Русија...

Congratulations, you have reached experience level 17 and you have received as a reward 5 Gold. To reach level 18 you need 1000 experience points.

конечно 17ти лвл...

јас сум за или Индонезија да идеме или во Русија...

Си ги видел платите во Русија? Не, фала :)

И од мене еден глас за Индонезија.. високи плати, добри региони, цело време војни и востанија. Плус, Ален е кандидиран за конгресмен, па ако му помогнеме да влезе, ете ни` 25 државјанства.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom