- Член од
- 7 мај 2009
- Мислења
- 710
- Поени од реакции
- 55
/\
На колку велнес ( hp ) си??
На колку велнес ( hp ) си??
Да не е до тебе проблемот, може му работиш со 20 здравјеСе осеќам како курва. Секој ден ме отпуштаат од работа откога ке сработам и следен ден морам нова работа да барам.
Направив 2 акаунт и тој ке работи како камиказа во Софија
Не го играј пошо е голема веројатноста да ти ги банираат и двата акаунта...
Да се надоврзам на вашиот муабет за повеќе акаунти... Нема да верувате ама ја иам 13 акаунти. хахах 10 отворив денес и сите ќе ги играм од ист компјутер и иста ИП адреса. Ќе отварам уште... планирам некои дубари да праам (не да префрлам од еден профил на друг, нешто друго имам на ум)... сакам да видам дали ќе успеам.Ќе му го банираат ако префрла злато и пари меѓу нив. За повеќе акаунти од една ИП адреса не банираат. Што на пример ако имаш брат и он ако сака да има профил, а еден компјутер имате? Баш ради тоа дозволуваат.
нека ти прати некој трет толку злато колку што имаш на едниот акаунт,па после прати му ти од тој што си сакал да пратишПишувам.
Помогнете и на еМакедонија,
--- надополнето ---
Има начин и како да се префрлаат пари меѓу нив без да те фатат.
My places > Company - па после имаш таму resignкако да се откажам од оваа работа што ја работам сеа?
Може и така.нека ти прати некој трет толку злато колку што имаш на едниот акаунт,па после прати му ти од тој што си сакал да пратиш
Според моето досегашно искуство - НЕ.Ако на некој другар му речам да си напраи акаунт со мој реферал на ерепублик и да му речам да го собира само голдот и коа ќе напраи едно 10-15 голд ако ми го донира може да ме банираат ?
ако може некој од поискусните да ми одговори ?
а имаш вакво искуство ?Според моето досегашно искуство - НЕ.
Па не баш толку голд, имам префрлано по 1, 2 голд во неколку наврати.а имаш вакво искуство ?