Erepublik - помогнете на еМакедонија

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Ни ја земаа источна еМакедонија. Турција се откажа од нивната држава поради тоа што ги зезнале админите. Сега тие сите се отидени во Панама. Без нив ке ни ја соберат целата еМакедонија.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.485
Поени од реакции
6.874
има ли некој да ми прати 4.5 злато му ги враќам одма, за мисија ми требаат!

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Е сега кога Бугарите ја освоија Источна Македонија ја шо да праам?!
Да не им работам у бугарските фирми? Нема шанси. Не работам, само ќе тренирам, гладен. Ни леб не купувам од бугарски пекари.

Затоа не се заебавајте и ајде да ја ослободиме Источна... ах зошто сум само 9 левел...

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Е сега кога Бугарите ја освоија Источна Македонија ја шо да праам?!
Да не им работам у бугарските фирми? Нема шанси. Не работам, само ќе тренирам, гладен. Ни леб не купувам од бугарски пекари.

Затоа не се заебавајте и ајде да ја ослободиме Источна... ах зошто сум само 9 левел...

И јас сум 9 лвл....имав 100 сила..сеа намерно се истепав во некој битки да се симнам на 20 левел..симни се и ти на 20 левел и утре така работи..да им наштетиме на татарите..такви наредби има..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Да склучиме мир со еБугарија? И така ке не освојат без помош од еТурција. Барем ке имаме време за кревање на нивото на повеќето играчи.
Тоа беше одамна побарано но незнам што стана со таа иницијатива.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Турција се во голема криза..ги шлапаат во секој поглед...за склучување мир не доаѓа во предвид..така повеќе ќе загубиме....треба некако прецедателов да се организира со србите да помогнат сеа....

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Ма каков мир со Бугарија... Шо не склучија и они мир со нас коа им ги освоивме Софија и Видин? Не.

--- надополнето ---

Турција се во голема криза..ги шлапаат во секој поглед...за склучување мир не доаѓа во предвид..така повеќе ќе загубиме....треба некако прецедателов да се организира со србите да помогнат сеа....
Стварно ме интересира што се случува со нив?! Како одеднаш може толку многу да паднат?! И каде се сега они? Па цела Турција им ја освоија...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
^^ бојкотираат .. не се борат .. затоа така лесно ги завзимаат ..
бојкотираат против користење на скрипти мислам ..

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ма каков мир со Бугарија... Шо не склучија и они мир со нас коа им ги освоивме Софија и Видин? Не.

--- надополнето ---

Стварно ме интересира што се случува со нив?! Како одеднаш може толку многу да паднат?! И каде се сега они? Па цела Турција им ја освоија...

Некаде прочитав дека Гејците им дале 200К на Бугариве..затоа вака тепаат ко луди..

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.485
Поени од реакции
6.874
ја сум 23 левел 900 стренгт еднаш не кликнав за источна МКД. ме боли пендрекот дали ќе не освоеле или не, со овакви мангупи кои бараат само злато да им пратиш за да тенкирале не стасуваме далеку. и да, 5 злато барам одсабајле на заем за 2 минути, никој не сака да помогне, ете затоа не заслужува никој да се борам за него!

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Некаде прочитав дека Гејците им дале 200К на Бугариве..затоа вака тепаат ко луди..
не тепаат они, тепаат романци, хрвати итн .. впрочем исто како и за нас кога се борат турци срби итн ..

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
брат бојкотираат...
само не знам до кога :toe:и онака на админиве не им е гајле...
на ферну бан му стегнале :smir:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
брат бојкотираат...
само не знам до кога :toe:и онака на админиве не им е гајле...
на ферну бан му стегнале :smir:
Небива вака..додека не средат тоа со скриптите турците не се враќаат во нормала....кога 1 пат се регистрирав имавме пакт со 16 држави..сега со 12..незнам зошто е тоа така искрено..треба да се бара помош од страна..да не речам Џерманците

Kajgana Shop

На врв Bottom