Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Џабе е и тоа...^Понекогаш бара да го потполните Captcha, то шо е со искривените букви...![]()
Џабе е и тоа...^Понекогаш бара да го потполните Captcha, то шо е со искривените букви...![]()
мене не ми стигнала никакава порака незнам за Gunner како билоДа не сте пополнувале нешто што не треба ?
Порака некоа да не ви стигнала као демек од админ ?
Многу души така хакнале...
после неколку дена автоматски се одбива барањето за државјанствоА бе нели неаме конгрес? Па кој ми го одбил барањето за државјанство тогаш?
Де бе друже, ти дури у Бразил си отишол за Natural Enemy... еве ја Србија кај ти е, идеш и се враќаш со два Q1 тикети. Аплицираш за државјанство, кажуваш дека сакаш да закољеш 30-40 Хрвати (Natural Enemy) и одма ти одобруваат + ако напишеш дека ти е за мисија + кажи дека имаш на пример 300 RSD шо сакаш да ги потрошиш и тоа е тоа.Дај пратете тикет за од Бразил да си дојдам..останав втруѓина..или пак кај да одам пошо ми дое тоа мисијата за Natural Enemy ..30 души да ги утепам..шо да праам?
Во Бразил отидов ради мисија...и уште си неам доено затоа :salut:Де бе друже, ти дури у Бразил си отишол за Natural Enemy... еве ја Србија кај ти е, идеш и се враќаш со два Q1 тикети. Аплицираш за државјанство, кажуваш дека сакаш да закољеш 30-40 Хрвати (Natural Enemy) и одма ти одобруваат + ако напишеш дека ти е за мисија + кажи дека имаш на пример 300 RSD шо сакаш да ги потрошиш и тоа е тоа.
Сеа лајк4иња можда ќе иаме.леле пак го дава тоа петелот!
Има супа да го направам!
не знам што ќе сменат ама ќе го усерат 100%!