Прво да се средиме со регионите што ги имаме, ако можеме да ги одбраниме, па после ќе му ја мислиме за Источна Македонија. Во најлошо можно сценарио, Бугарија ќе не’ окупира целосно, па потоа ќе креваме востанија. Ако сакаш ќе ти пратам карта да се преселиш.Абе... Бигарија ми го окупирала делот кај шо живеам... да се селам или да си седам кај шо сум? Ќе се тепаме за делов?
Абе не ми е проблемот за карта, неќам да си ја изгувам работата, затоа неќам да се селам :/Прво да се средиме со регионите што ги имаме, ако можеме да ги одбраниме, па после ќе му ја мислиме за Источна Македонија. Во најлошо можно сценарио, Бугарија ќе не’ окупира целосно, па потоа ќе креваме востанија. Ако сакаш ќе ти пратам карта да се преселиш.
Конгресмените ги процесираат. Јас и Apokalipto сме во конгрес, пиши ник овде и ќе ти одобрам.Шо се дешава со државјанствово. Пред да почнам да кенкам дека чекам, колку време треба да помине обично за одобрување?
Имав направено јузер на играва уште пред пола година ама ми текна од пред 2 недели да ја играм (испитна сесија јеби га, мора да има занимација), арно ама сум ја почнал во србија со српско државјанство. Се преселив во Повардарие пред неколку дена, аплицирав за мак државјанство ама уште ништо. Кој и како ѓи процесира тие работи?
Епа ооооодлично . Ник: NethervorКонгресмените ги процесираат. Јас и Apokalipto сме во конгрес, пиши ник овде и ќе ти одобрам.
не ја губиш работата со преселба.Абе не ми е проблемот за карта, неќам да си ја изгувам работата, затоа неќам да се селам :/
брат да го спасиме Повардарие денес па после за другото ќе мислиме!Прво да се средиме со регионите што ги имаме, ако можеме да ги одбраниме, па после ќе му ја мислиме за Источна Македонија. Во најлошо можно сценарио, Бугарија ќе не’ окупира целосно, па потоа ќе креваме востанија. Ако сакаш ќе ти пратам карта да се преселиш.
Или ко мене на пример.брат да го спасиме Повардарие денес па после за другото ќе мислиме!
И новите играчи нека не маваат!Устава пења ми фати од кажување и пак ништо!
Ако ви е до мавање, подобро пратете му злато, леб или оружје на некој јак како лазароса на пример!
Ееее, од кога сме ја наебале....браќа..ја наебавме? зар не?
па го намалуваат вкупниот инфлуенс на пример за 50 000.....Или ко мене на пример.
А шо улога имаат оние дифенс системине???
тука некаде сме се јадеме....4:0 за нивДо кај е битката за Повардарие? (неможам да видам од овде)
Да не го окупираа и тој дел?