- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Koj e MacedonianWolf?
aј кажи уште некој начинМоже и така.
--- надополнето ---
Според моето досегашно искуство - НЕ.
Е сега кога Бугарите ја освоија Источна Македонија ја шо да праам?!
Да не им работам у бугарските фирми? Нема шанси. Не работам, само ќе тренирам, гладен. Ни леб не купувам од бугарски пекари.
Затоа не се заебавајте и ајде да ја ослободиме Источна... ах зошто сум само 9 левел...
Стварно ме интересира што се случува со нив?! Како одеднаш може толку многу да паднат?! И каде се сега они? Па цела Турција им ја освоија...Турција се во голема криза..ги шлапаат во секој поглед...за склучување мир не доаѓа во предвид..така повеќе ќе загубиме....треба некако прецедателов да се организира со србите да помогнат сеа....
Ма каков мир со Бугарија... Шо не склучија и они мир со нас коа им ги освоивме Софија и Видин? Не.
--- надополнето ---
Стварно ме интересира што се случува со нив?! Како одеднаш може толку многу да паднат?! И каде се сега они? Па цела Турција им ја освоија...
не тепаат они, тепаат романци, хрвати итн .. впрочем исто како и за нас кога се борат турци срби итн ..Некаде прочитав дека Гејците им дале 200К на Бугариве..затоа вака тепаат ко луди..
брат бојкотираат...Турција се во голема криза..ги шлапаат во секој поглед...за склучување мир не доаѓа во предвид..така повеќе ќе загубиме....треба некако прецедателов да се организира со србите да помогнат сеа....
Небива вака..додека не средат тоа со скриптите турците не се враќаат во нормала....кога 1 пат се регистрирав имавме пакт со 16 држави..сега со 12..незнам зошто е тоа така искрено..треба да се бара помош од страна..да не речам Џерманцитебрат бојкотираат...
само не знам до кога и онака на админиве не им е гајле...
на ферну бан му стегнале :smir: