ЕП за фудбалерки до 19 години во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата gunner_mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Следна утакмица со кој ни е и кога играме ?

Абе не се нервирај па и ти за овакви работи, тек сме млади, имаме шанси за Напредок од Кичево :pos:

А демек кога ќе подостарат подобри ќе бидат :pos:

Иначе ова тренеров ми беше наставник по физичко до 8-мо :pos: Не кршеше од мавање да му ебам мамицата. Ќе не наредеше во соблекувална и не тегнеше за бакмбарди:) После ќе замавне и ако замижеш ќе ти шлапоса една :pos: И кој последен ќе излезеше од сала, го млатеше со еден стап :pos: И во осмо начекав прилика за одмазда, пошто беше тренер во трета лига за мажи и дојде кај мене во Пржино да игра против ЈСП. И имаше мешаници му се пуштија сите да го тепаат и го изеде :pos: И нго го ставиле за селектор на жените :tapp:
Иначе татко му е на Ванчо Димовски ракометаров и на Анета Кочишки :)

Бев на Филип 2ри (по ново :) ) oнака да ми тргне неделата на смеење :)

Не беше лошо додека не го примивме вториот гол... и на 4-0 си отидов на крај публиката почна да се радува на головите на шпанија

Иначе таа 17ката кога влезе ... тенк

Искрено голманката ни беше УБЕР ПРО.
Многу смешни голови прими. Посебно тој од слободен.
Не се помрдна бе. нека тренира малце, џиткање на страна, срамота е ова.

Интересно беше на стадион.

наредни две утакмици ни се у Железара,

на 27 мај
FYROM 17:00 Netherlands

и на 30 мај
France 17:00 FYROM

дај бе некако да ги контактираме овие од УЕФА пешковциве од прееска барам некој мејл или слично , гледам на официјалнава страна не пишале кратенка ФИРОМ а уствари официјалната кратенка ни е МКД , и оној Хари место да им го лиже на овие од уефа нека има каже дека сме Football Federation of Macedonia , а не ко шо не пишале Football Federatiоn of FYR of Macedonia ,срамота еј
еве ви линк проверите да се уверите http://www.uefa.com/womensunder19/matches/season=2010/round=15331/match=2002347/report/index.html

Што е филмот со голманкава бе, нека стават стуб боље, трета статива.

Иако сме биле декласирани сепак жал ми е што не отидов иако имав карта...

среда во колку играат? и колку е карта, знае некој?

Колку се бедни еј :pos2::pos2: Леее неможевме 2 додавања да сврземе, фати топка и у нога на шпанкиве. Знам да незнаеш, ама до толку...за жалење :):)

Отидов да видам нашиве што научиле до сега, и што да видам:) Во основа се држеа доста долго, дури во 38 минута беше мислам голот. Уште пред првенството кажаа дека целта е да не се губи со двоцифрена разлика, што веднаш кажува колку сме спремни, но искрено не очекував волку очајна игра.

Буквално не знаат да сврзат 3 подавања, мислам дека било кој од улица да се собере што игра во маало фудбал ќе покаже поголемо чувство за фудбал. Стојат 2 наши слободни и една Шпанка меѓу нив и нашава право во Шпанката.

Голманката на почеток одлично бранеше, во второ полувреме катастрофа, прими евтини голови, не истрчуваше на време.

Единствена што знае да игра е 10ка мислам беше, со кратка шатирана коса. Може да се каже дека беше подобра и од доста од Шпанките, ама штета што нема ниту една друга со која би соработувала.

Најтрагичното е што ни Шпанките не беа којзнае што, освен ако си ја чувале силата. Со волку очајна игра на нашите, многу порано можеа да ни ја наполнат мрежата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom