ЕП за фудбалерки до 19 години во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата gunner_mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Како завршија денес Германија - Англија? Да не разбарувам по нетов, ме мрзи.:)

Поразот секако очекуван беше..но кејф ми е што дадовме гол,и со тоа се докажува дека Наташа е доста добра,но и требаат и добри играчки за да покажат и добри успеси.Но и има време за докажување на нив,млади се..тек нивното време допрва доаѓа :)

Добро е барем еден гол дадовме:) Со оглед на очекувањата уште пред да почне првенствово, секако не можевме повеќе.

Добро е барем еден гол дадовме:) Со оглед на очекувањата уште пред да почне првенствово, секако не можевме повеќе.

Абе Ок е се, ама па 19-1 гол разлика................................ што е многу многу е :kesa:

Абе Ок е се, ама па 19-1 гол разлика................................ што е многу многу е :kesa:

Самиот тренер пред почеток изјави задоволни сме со порази кои не се со двоцифрена разлика :) Башка од 11 играчи, барем на првиот дуел кој го гледав, добив впечаток дека само 10ката знае да игра фудбал, другиве се трупови.

Од колку е финалето?

Можам да кажам најкеифско финале има од фудбалски аспект , порадитоа што во фудбал сум за Франција а за Англија играат играчи од Арсенал...
Претходни 2 меча на Англија ги гледав... не беа лоши но со Германија одбраната трипаше! Тоа не ми се допаѓаше многу многу...
Сепак денеска очигледно повторно ќе сум на север :)

Денес или утре е финалето?

Ќе го даваат на ТВ? И така и така нема шо да праам цел ден :)

Едит: У 3 било финалето жени на РГ :):):)

Го даваат на Еуроспорт2, на полувреме е 1-1 Alee France :)

--- надополнето ---

2-1 за Франција :) Европски прваци се Французинките :vozbud:
Добра организација, мислам дека добро се покажавме , браво !

бев на стад, мислам дека не го срушивме повторно рекордот за посетеност иако имаше соплидна бројка. Англија сама се победи, каква грешка на голманот, катастрофа.

бев на стад, мислам дека не го срушивме повторно рекордот за посетеност иако имаше соплидна бројка. Англија сама се победи, каква грешка на голманот, катастрофа.

8000 гледачи , го поставивме рекордот,можеше и на финале повише да има,ама нема врска :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom