gunner_mkd
>МиСтЕр ТиПсТеР
- Член од
- 12 септември 2009
- Мислења
- 1.483
- Поени од реакции
- 83
хаха абе се зезав ,нас било кој да ни се падне ќе биде група на смртта ...:tv:Боби[Мкд];3484640 напиша:А другата група, лесна демек е.:kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха абе се зезав ,нас било кој да ни се падне ќе биде група на смртта ...:tv:Боби[Мкд];3484640 напиша:А другата група, лесна демек е.:kesa:
http://www.womens-u19-ffm.com/mk/
^ Море нашиов терен го средија, сеа личи на нешто а не порано беше како нива.:helou:
Па нема врска тоа бе, сеа има У-17 мажи првенство во Лихтенштајн, не значи ако имаш стадиони да имаш и репрезентација добра или пак обратно.Ајде березили у пичку материну. Овие неможат да излезат од петерец на голман па камоли од половина. Незнаат да ја додадат топката, и цело време само ја рогаат во аут. Повеќе ми личат на ракометарки со просечна тежина од 80 килаНе ги кривам што се ретарди (пошто и онака нема услови да се развијат), туку ги кривам гробариве пошто земале да организираат. Ова е исто како Сан марино да организира светско за мажи :nesvest:
Не мислев на инфраструктура, туку мислев на јачината на тимовите...Па нема врска тоа бе, сеа има У-17 мажи првенство во Лихтенштајн, не значи ако имаш стадиони да имаш и репрезентација добра или пак обратно.
Конечен резултат 6-0 за Шпанија :smir:
Не мислев на инфраструктура, туку мислев на јачината на тимовите...
Зашто некој би земал да организира нешто, кога неговата репрезентација не може да мрдне од петерец на голман , и успех е ако не изгуби двоцифрено...???![]()