ЕП 2016 - Група Ф (Португалија, Исланд, Австрија, Унгарија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе ја заврши групата на 1-та позиција?

• Португалија

Гласови: 12 33,3%
  • Исланд

Гласови: 5 13,9%
  • Австрија

Гласови: 15 41,7%
  • Унгарија

Гласови: 4 11,1%

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Рак на очи фатив од утакмицава.
А од вечерашната страв ми е дан фатим пролив, пошто у кафиќ ќе гледам.

Австрија е една класа подобар тим од Унгарија, ама влегоа преимпресионирани во мечот. Сигурен сум дека во вториот дел ќе биде подобро. Унгарците се за грев.

Овја Салаи е најголемиот анти-талент што излегол од школата на Реал. Тенк бугарски.

Унгарија поведе еј... :facepalm:

Ласло Клајнхазлер - "сеоски" Пол Сколс. :icon_mrgr:

Последно уредено:
Magyarország :aplauz::D
Како дете се чудев како порано биле страв и трепет а на првенствава никаде ги нема.
Секогаш сум сакал да ги видам на првенства :D.
Тоа е племе бе маме им е*ам кога бев таму нема Милферица летно време што не носи танга. :D

Салаи како Џакерини исто плукан по форумов ама изгледа и тој ќе ги реши Австрија.

btw Австрија лаганица групава. јеа рајт.

Аууу аууу аууу ова болеше. (y)
Австријциве преценети.

Австрија е една класа подобар тим од Унгарија, ама влегоа преимпресионирани во мечот. Сигурен сум дека во вториот дел ќе биде подобро. Унгарците се за грев.
816c000f01c948849b0716ff68a67c4e.png

Ама највеќе разбира он, ама ..

Катастрофа. :(

Не смеат никако Унгарците да одат понатаму, ќе ми ебат еден куп пари.

Унгарија со Бернд Шторк и Андреас Мелер ала Ото Рехагел со Грција :cool:

И да не беше црвениот на Драговиќ пак гол немаше да постигнат. Иако на пријателската пред ЕП против Холандија одиграа многу добро иако и тогаш загубија 0:2.
Ми се чини во оваа група сите репрезентации ќе имаат минимум по 3 бода. Исланд ќе тепа со Унгарија, а Австрија ќе тепа со Исланд или Португалија.

Унгарциве како Македонија со Катанец да ја гледам, делуваат тромаво ама организирани, борбени и трчат насекаде. Не се бранат во шеснаесетник како останатите послаби екипи, туку пробуват на средина да ја неутрализират противничката екипа.
Австрија катастрофално, но кога ќе ги видиш и Русија и Шведска како изиграа ќе стане јасно како толку убедливи биле во квалификациите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom