ЕП 2016 - Група Ф (Португалија, Исланд, Австрија, Унгарија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе ја заврши групата на 1-та позиција?

• Португалија

Гласови: 12 33,3%
  • Исланд

Гласови: 5 13,9%
  • Австрија

Гласови: 15 41,7%
  • Унгарија

Гласови: 4 11,1%

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Ама највеќе разбира он, ама ..
Разбира Ставро и тоа многу, само начекав шанса да го искинам па викам ајде да искористам. :D Во право е дека Унгарија е никаква репрезентација, само што според мене малце ги прецени Австријците иако не се лоша селекција, ама не се ни колку што ги направи он. Австријците ми се нешто повеќе од она што ги направи Џони, а помалце од она што ги направи Ставридис. :D

Ај Португалија и Исланд ќе ги скинат Маџарите, нема да зијаниш кеш. :D

За Салаи изедов гомна, даде гол.
За Португалија исто, идите уплаќајте дека вечерва Португалија ќе ги развали Исланд :D

Разбира Ставро и тоа многу, само начекав шанса да го искинам па викам ајде да искористам. :D Во право е дека Унгарија е никаква репрезентација, само што според мене малце ги прецени Австријците иако не се лоша селекција, ама не се ни колку што ги направи он. Австријците ми се нешто повеќе од она што ги направи Џони, а помалце од она што ги направи Ставридис. :D

Ај Португалија и Исланд ќе ги скинат Маџарите, нема да зијаниш кеш. :D

Лоша е работата, најдобро е сега Португалија да не добие вечерва, за да и треба победата во последното коло против Унгарија.

Каква брука човечеее ејјј

Неможеа да се состават незнае кај се наоѓаат.

Ја незнам кој у Австрија му има кажано на Алаба дека добро игра на средина.Очај од утакмица изигра на таа позиција.

Фукс освои англиско ејјјј....

Едер не е прва постава за Португалија шо е голем плус. Веројатно најтромавиот играч на првенствово. Не ми е јасно како има изиграно 20+ утакмици за репрезентација.

Австрија ќе им ја дупне главата на Унгарија. Унгарците се после Р. Ирска најслабата репрезентација на првенството. Австрија игра одличен фудбал, сличен на Германците. Ќе оди ова 3-0, 4-0.

Едни Шпанија, Германија, Франција, кои се велесили тепаа минимално и на мускули со доза на среќа, па австријците ќе тепале 4-0

Поминаа тие времиња кога имаше индијанци по големите турнири, сега (посебно во Европа) со развитокот на технологијата кога можеш сите утакмици во било која лига да ги следиш секоја репрезентација е озбилно спремна на тактички план и нема лабави победи со голема разлика.

Едни Шпанија, Германија, Франција, кои се велесили тепаа минимално и на мускули со доза на среќа, па австријците ќе тепале 4-0

Поминаа тие времиња кога имаше индијанци по големите турнири, сега (посебно во Европа) со развитокот на технологијата кога можеш сите утакмици во било која лига да ги следиш секоја репрезентација е озбилно спремна на тактички план и нема лабави победи со голема разлика.

Фино вака навреме што ми кажа. После турнирот најверојатно ќе погодиш и кој ќе ја освои титулата.

Да не испаднам експерт ама клупана на Холандија појака од првиот тим :pos:

Леле за што се бунеше и бараше фаул лигушов. :pos:

Кристијано како Артуро Видал, само овој не успеа да ја откопа тревата :D

Нани си го дадовме, за со Лингард да играме. :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom