ЕП 2016 - Група Е (Белгија, Италија, Ирска, Шведска)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе заврши како прва во групата Е?

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Не работат сликана.
А баш ќе прашвев ко го дадоја неколку пати во кадар.

Belgija ima talent ama ne se tim, za dzabe im e. Italija sekako bese jaka ama Belgicite eptem zatupaa i na kraj Wilmots e ime vo Belgiskiot fudbal ama ne go biva za selektor.

Не ти се отвара сликата нешто.
И мене баш ме интересира што се деси, кога го видов со марамче умрев од смеење викам овој бетер и од Клоп е со прослави.

Не работат сликана.
А баш ќе прашвев ко го дадоја неколку пати во кадар.

http://soccerjoke.com/feed/195477

Иначе, мислам дека некој имаше пишано дека Вермален таа повреда што си ја влече од времето на Арсенал му е од слична дешавка како на Буфон.

Ck3G8xlVAAYAqSR.jpg:large

Нема подобар, нема ни да има ни на негова позиција нит како чоек. Коќе се пензионира фудбалот ќе изгуби премногу. Константност, класа, играчиште,победник и спортист. Ако нешто сака Италија од шампионатот ова е клучниот играч, лидер прав во секоја смисла.
Од кај ја извади шпекулацијава жити све, млад е Коке сеуште и немал некои проблеми со повреди до сега.
Тешка шпекулација.

hhhhhhhhhhhhhhhhhh

Infine, Giaccherini svela anche un retroscena: "Ieri in allenamento il mister mi ha detto che se sbagliavo un gol come contro la Scozia mi avrebbe fatto tornare a piedi.

Џакерини: "Вчера на тренингот Конте ми рече дека ако промашам шанса како онаа против Шкотска ќе ме пушти да се вратам пеш до дома"

:pos::pos:

Не е нормален овој бе...

Колку мерак ми се напрај шо тепаја Италијанците.

Да видиме денес дали ББЦ ќе успеат да го неутрализираат Ибрахимовиќ :). Ако го сторат тоа, ќе им биде дупло полесно против Шведистан, дека колкушто гледав од прошлиот натпревар, освен Ибра немаат некој играч што се издвојува по квалитет.
Али да не заборавиме дека овие се жабари, па може да кикснат, па да си ја комплицираат работата во групата... против појаките на хартија екипи ќе изгинат на терен, против послабите ќе си играат курот на терен :D

Форца Аѕури
lyllilanuitdestemps.gif

Италија само со една измена во однос на натпреварот против Белгија, наместо Дармиан ќе игра Флоренци.

Паметна одлука на Конте (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom