ЕП 2016 - Група Е (Белгија, Италија, Ирска, Шведска)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе заврши како прва во групата Е?

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Се мислим до крај на групнава фаза да не запалим ТВ више. Што кур е ова бе?! Турнир у Демир Хисар?!

И СП 2010 беше ова ниво снузфест.

Заспав у пм...дајте го Панчев вака не бива :cool:

Не лжи не гледаш дома фудбал за да гаснеш ТВ :D
Дома, дома. Само навечер надвор :D

Со душа ќе го чекаш и на крај ќе ти играа ваков фудбал. Нека крша глава, ми се згади.
Ова со прошируењево и со третопласираниве е најлошото нешто што го напраеле до сега. Свите тактизираа, никој не сака да ризикуе. Можем да замислим третото коло на што ќе личи...

Дома, дома. Само навечер надвор :D

Со душа ќе го чекаш и на крај ќе ти играа ваков фудбал. Нека крша глава, ми се згади.
Ова со прошируењево и со третопласираниве е најлошото нешто што го напраеле до сега. Свите тактизираа, никој не сака да ризикуе. Можем да замислим третото коло на што ќе личи...
Само на испаѓање...место групи се иде нокаут одма...ко набије тај добие.

Нула од фудбал, дно дна.

Досега генерално првенството е очај, два-три солидни мечеви имаше, другото се е потпросечно.

Podobar fudbal se igra vo makedonska treta liga nego li ova sto go izigraa dosega italija i svedska

Која репрезентација ќе даде прва појше од 3 гола ќе гура до Финале.

Пуштете си Аренa1
Имa репризa oд Астoн Вилa-Ливерпул

Tипична Италија е ова. Тепаа првиот натпревар сеа вака ќе го тупат и наредна утакмица ништо нема да изиграат али ќе поминат дајле. :D

Zaludno potrosheno vreme e da se gleda Italijanska reprezentacija pogotovo.[DOUBLEPOST=1466174698][/DOUBLEPOST]Eve gi, kolku se dosadni - tolku i srekja imaat. Bez igra - gol.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom