Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Не го заборавајте и Де Роси, си изгази онака лабаво рутинирано..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав после меч да пишам ама од возбуда заборавивНе го заборавајте и Де Роси, си изгази онака лабаво рутинирано..
Jas sum retardiran i glupБелгија ти е најпреценета репрезентација. Играчи одлични, ама као екипа са тешка мизерија. За разлика од Италија, која со кои играчи и да игра, се знае каков менталитет имаа. Не знам што се залетаа свите дека Белгија лесно ќе тепала.
А искрено и Вилмотс се испосра денеска. Фелаини цела утакмица му игра, Караско го става као последна замена у 80-та минута. Ги угуши Мертенс и Азар по лево, со која памет не знам.
Jas sum retardiran i glupБелгија ти е најпреценета репрезентација. Играчи одлични, ама као екипа са тешка мизерија. За разлика од Италија, која со кои играчи и да игра, се знае каков менталитет имаа. Не знам што се залетаа свите дека Белгија лесно ќе тепала.
А искрено и Вилмотс се испосра денеска. Фелаини цела утакмица му игра, Караско го става као последна замена у 80-та минута. Ги угуши Мертенс и Азар по лево, со која памет не знам.
Не си бе брат, не знам зошто си толку упорен па го пишуеш два пута истиов постJas sum retardiran i glup
Многу јасно.Само Окс е појак од него или Гнабри. Од сите други е појак.
Glej go so naprai pred da se desi fotkava![]()
Нема подобар, нема ни да има ни на негова позиција нит како чоек. Коќе се пензионира фудбалот ќе изгуби премногу. Константност, класа, играчиште,победник и спортист. Ако нешто сака Италија од шампионатот ова е клучниот играч, лидер прав во секоја смисла.
Нема гајле, Супермен е ЏиџиGlej go so naprai pred da se desi fotkava
Vaka smesno delue stvarno ama mozese da si ebe mater i evropsko i sve da poebe u picku mater, edna od najbizarnite povredi ever ke bese ova.