ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Колку срање во еден пост. Али ако, нека ве боли. Видал не бил ист како во Јуве - не е ист, ПОЈАК е.

За Коман исто.
Абе провокатор скини ми се скурца, ме заболе мене за играчи што отишле од Јуве демек немам јас приватен живот па секојдневно ме боли за некои небитни ликови. На кур не ги ставам, ете толку ме боли. Еве готово крокодилски солзи ронам, ебате беља. А биле, а не биле, ко они да ме хранат, па еве секојдневно ги мислам дали ќе се смилуваат да ми дадат корка леб.

Без пoбедa вo регулaрни 90 дo 1/2 финaле. Глупoсти.

5 меча со Исланд,Австрија,Унгарија,Хрватска,Полска. Ниедна екипа фаворит за 1/4 финале па камоли за титула да не збориме.

0 победи.

1/2 финале.

Фудбал блади хел...........

Куба ти ебам пеналот грд.

Лигавешите поминаа, ќе се истегават до финале да им ебам мизериите.

Блашчиковски исто како овие од Дортмунд сезонaва против Баерн во финалето од купот. Ја стави топката и одма зеде залет да шутира како да сакаше што побрзо да помини на ред :tapp:
Мртовциве финале ќе играат се да им ебам

И сеа се чекаат коментари од типот "ЦИГАНИИИИИИ"

:D

Чекајте малце другари.

Какво финале за Португалија? Што избрзувате...Белгијците ги заборавивте, далеку поквалитетен тим се од Португалија.

Брaвo

Сегa е време Рoнaлдo дa пoкaже декa зaслужувa Бaлoн д'oр

Ради Куба најмногу стигнаа до тука, он ги влечеше во најтесното, сеа баш он е трагичар. Истото ќе важеше за Португалија ако Кварезма беше тој што промаши. Свеисто ќе беше кој ќе помине, и двете екипи подеднакво (не)заслужија.

Чекајте малце другари.

Какво финале за Португалија? Што избрзувате...Белгијците ги заборавивте, далеку поквалитетен тим се од Португалија.
И нив ќе ги поминат на ваков мртов начин се да им ебам. Уствари чекај нека помини Белгија. Да не помини Велс па уште тогаш да ги пишиме ѓупциве како финалисти

Чекајте малце другари.

И Хрватска исто беше.

Абе 100% пак со нерешено ќе поминат ќе видиш цитирај ме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom