ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Нека ги елиминира некој циганиве, не можам да ги гледам.

Среќа Пољаците а и Хрватите у дуелот со нив играа страшен фудбал. Ја имаат иницијативата, го држат темпото, Пољациве се побезвезни. Не играат толку лошо колку што е лош Роналдо напред, мизерна утакмица игра.

Барем да има пенали , да не отпадне било кој со некој пичкарски гол во 119та.

Среќа Пољаците а и Хрватите у дуелот со нив играа страшен фудбал. Ја имаат иницијативата, го држат темпото, Пољациве се побезвезни. Не играат толку лошо колку што е лош Роналдо напред, мизерна утакмица игра.

Полска не одигра добар меч, а Хрватите беа подобри од циганите. Судијата премногу им дозволи да удираат таа вечер.

Штета ќе биде Португалија со 0 победи во 5 меча да стигне до 1/2 финале....и тоа противниците кој од кој..

Полјациве некако ми изгледаат ко да немаат сила за добар фудбал долго време. А добра репрезентација се, добро играат и го реков ова уште кога играа со Швицарска дека имаат квалитет за 1/2 финале а што да не и за финале.
Проблемот е што....играат 20-30 минути квалитетно и потоа играат потпросечно. Барем остатокот од мечот да не им беше препуштање на играта на противникот ќе победеа до сега. Не мораа да напаѓаат само да држеа топка без шут ни иницијатива ко Шпанциве што прават..

Тек сега приметив, севселенскион Кварезма си истетовирал две солзи кај окото. Сум видела и тетоважи и стил терање и све ама ова е врв на циганеријата :zver:

Тек сега приметив, севселенскион Кварезма си истетовирал две солзи кај окото. Сум видела и тетоважи и стил терање и све ама ова е врв на циганеријата :zver:

Се спрема за кариера во Мексико откако ќе престане со фудбал.Муерта ор самтин. :pos:

Брат ти изгледа озбилно ова, секој играч што ќе отиде у Јуве е страва и истиот коа ќе си отиде од таму поима нема од фудбал.
Изгледа те пецка малце што ве откинаа со Видал на утакмицата у Минхен па ги мрчиш сеа и двајцата.
Одличен играч е Коман, страшен потенцијал е, им фати место на Робери у Баерн, за Франција веќе добива статус на првотимец, ваков напредок од анонимус во Париз до прва постава у Баерн за 1 година не е за потценување у никој случај.
Брат не заебавај, Видал го даде својот максимум у Јуве и подобар во никој случај немаше да биде, односно му требаше нов предизвик. Ден денес ми е смешна неговата изјава дека со Јуве не можел да направи некој поголем успех во Европа а уствари испадна дека најголем успех му е финалето со Јуве (со Баерн испадна во полуфинале). За Коман не ми се збори, врв на кариера му е небитниот гол против Јуве за 4-2 (и да не го дадеше пак Баерн ќе одеше во 1/4 финале). Скапано црнче неизмиено им фатило место на Робери на 50 и кусур години. Па Џакерини да идеше у Баерн ќе им фатеше место, двајцата се постари од родителите свои.

Брат не заебавај, Видал го даде својот максимум у Јуве и подобар во никој случај немаше да биде, односно му требаше нов предизвик. Ден денес ми е смешна неговата изјава дека со Јуве не можел да направи некој поголем успех во Европа а уствари испадна дека најголем успех му е финалето со Јуве (со Баерн испадна во полуфинале). За Коман не ми се збори, врв на кариера му е небитниот гол против Јуве за 4-2 (и да не го дадеше пак Баерн ќе одеше во 1/4 финале). Скапано црнче неизмиено им фатило место на Робери на 50 и кусур години. Па Џакерини да идеше у Баерн ќе им фатеше место, двајцата се постари од родителите свои.
Тоа не го прави лош играч. Не се согласувам дека во Јуве го достигнал играчкиот максимум, на исто ниво играше и во Баерн сезонава, корне Видал, страва играч.
Изгледа не си ги прател многу многу како играа во Баерн, седи, за Коман ќе праиме муабет за некоја сезона. Се слагам дека не му одговараше фудбалот во Италија, иаме и ние таков случај со Кутињо само што овој има да биде 5 пати боље од Кутињо.

Криво ви е за Видал јеби га, и мене ми е криво за Ковачиќ па не го серам дека е резерва у Реал и дека Рог добива шанси пред него у репрезентација.

Касни малку со модата, раперине пред 10 години се испотетовираа со солзи :D

Дај бе нека ги прикажуваат овие што кур од овие одредби кога пак влегуваат а ионака цел стадион ги гледа :D

Помислив скина конци Роналдо кога ги видов овие. Ми делуваа како терористи. :D

Колку срање во еден пост. Али ако, нека ве боли. Видал не бил ист како во Јуве - не е ист, ПОЈАК е.

За Коман исто.

Тоа не го прави лош играч. Не се согласувам дека во Јуве го достигнал играчкиот максимум, на исто ниво играше и во Баерн сезонава, корне Видал, страва играч.
Изгледа не си ги прател многу многу како играа во Баерн, седи, за Коман ќе праиме муабет за некоја сезона. Се слагам дека не му одговараше фудбалот во Италија, иаме и ние таков случај со Кутињо само што овој има да биде 5 пати боље од Кутињо.

Криво ви е за Видал јеби га, и мене ми е криво за Ковачиќ па не го серам дека е резерва у Реал и дека Рог добива шанси пред него у репрезентација.
Не реков дека Видал нема да напредува. Видал уствари напредуваше во Баерн поради новиот предизвик ама во Јуве го достигна својот максимум. Не верувам да останеше дека ќе пружеше нешто ново. За Коман, искрено шиште ми јаја. Па еден Миколи откога отиде од Јуве, душата им ја зема од давање голови (може 10тина им ги даде) па не значи дека треба и него да го жалам.

Не реков дека Видал нема да напредува. Видал уствари напредуваше во Баерн поради новиот предизвик ама во Јуве го достигна својот максимум. Не верувам да останеше дека ќе пружеше нешто ново. За Коман, искрено шиште ми јаја. Па еден Миколи откога отиде од Јуве, душата им ја зема од давање голови (може 10тина им ги даде) па не значи дека треба и него да го жалам.
Никој не рече да ги жалите, само не трескајте дека се слаби играчи и дека не ги бива. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom