ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
ИТАЛИЈААААА!!!!!!!!!!

Ајде свињо крши глава све ти ебем женско у фамилија што имаш.

Овој Буфон која величина од човек. Ауууу кој тажен ден за фудбалот ќе биде кога ќе се пензионира. Господин човек, легенда, величина.[DOUBLEPOST=1467050137][/DOUBLEPOST]
13494991_10208525083277923_6168138781650156749_n.jpg

Конте будала еј!!! :cuc:

Докторска игра од страна на жабарите,Буфон страшен голман е,колку старее толку појако брани.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Кое играчиште е Буфон, апсолутно најдобар голман на првенството!!!
Секоја чест мајсторе, заслужуваш титула на ова Европско..
Инаку за играта на Италија :drk::drk::drk:
Апсолутна доминација во текот на целата средба.. браво!!!

Зошто бе единствен, како почнала работава ќе ги гледаме уште :D

Промашувам да ги гледам :D
Со германциве баш ми се гледаат пошто сакам да ги искршат нешто на живци ми идат тие ко народ :D ама брат ми ме убедува дека тоа многу тешко ќе било...па видиќемо

Овој пораз директно оди на сметка на Дел Боске. Примија гол што примија, реагираше како мртов коњ. Измената Адуриз за Нолито веројатно беше најдебилна на првенството. Силва изгубен во времето и просторот, наместо него да го замени со Луказ Васкез и да рашири по крилата, тој го изваде Нолито. За Мората немам зборови колку е неписмен фудбалер. Даде три гола на првенството што едноставно не се промашуваа, и промаши све што можеше да се промаши, плус агилност нула. Ужасен фудбалер. Силва не знам зошто беше повикан, кога веќе не го повика Мата, кој е со формата на исто ниво со Силва. Иниеста сака, но веќе не може, за Фабрегас не сум сигурен ни дали сака повеќе.

Се во се, една дотраена, умрена репрезентација на која очајно и треба ремонт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom