ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Taka e De Gea e kriv oni sto ne sledat kade ide topkata pa da zatvorat, ima krivica ali ne samo on kriv.A toa so im go spasi gzot da ne gubat 3-0 nema veze
kriv e be coek, se znae kako treba da intervenira golman, topkata bese daleku od nezgodna ili super silna, prva rabota ko golman sto ja ucis megjudrugoto e i ova, koga branis, da gledas stranicno da ja odbies topkata a ne pred tebe i zicer bolji i od penal na nekoj da mu namestis, sea super golman e de gea i sve toa ali tuka intervenirase loso, za standardi negovi apla loso so ogled deka e u top 5 u svetov vo momentov.
Toa deka odbranil ok e, toa mu e jedina rabota nego, ne znaci deka ima nekakov kredit da prai osnovni greski samo zasto prethodno imal nekolku super intervencii.

Што утна Едер. Де Геа ги држи шпанците уште во игра.

Ауу Едер можеше да ја реши

Ако со нешто треба да е задоволна Шпанија , тоа е шо резултатот е 1-0 и уште имаат некои шанси за 1/4 финале. Оддамна немам гледано вака да ги доминира некој. :cuc:

Ау ау колку очајно им фали квалитетен шпиц на италијаниве. До сеа комотно ќе беше 3-0 најмалку за нив.

Попреценет централен од Пике не постои. Како успеа само да изгради таква кариера во Барса и во Шпанија нема никад да го сватам тоа.

Попреценет централен од Пике не постои. Како успеа само да изгради таква кариера во Барса и во Шпанија нема никад да го сватам тоа.
Во Барса ја ќе изградам кариера, секако макс 2 полу шанси им праат на утакмица. На таков среден ред и ја сум Алесандро Неста

Sent from my E560 using Tapatalk

Онесвести некој гулаб Педро :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom