ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Se izvadi Milik so toa sto ja propusti prema Kuba, u 1 minuta toa so go promasi inace uste nemozam da si go objasnam

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
потег на мечот за напаѓач е шо му ја остави топката на крилото, се е кажано за Милик

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
ГОЛЧИНА

Sent from my E560 using Tapatalk

Ф

Флеш

Гостин
Абе овој љети ко орел .... Анти-гравитациски погон на Шакири.... Убо голче(y)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Неправда од невидени размери ќе биде ако поминат пољаците. Цело ебано второ полувреме лежат и се виткаат а Фабијански изведува голаут по 2 минути. Ова што го играат во второ е криминално за гледање.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Топ старт на 1/8 финалево. Шаќири :cuc: Take a bow son :cuc: :cuc:

Како бе до толку не успеа да се најде поасална екипа од Стоук за овој...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.449
Поени од реакции
6.132
Neka go cicet Poljacive vo prodolzenie ili na penali povekje da gi bolit. Koja zvezda si ti be Levandovski, namesto lider da im e na timov, se skri vo gluvcja dupka, vo edna shansa ne vleze i edno dodavanje ne pogodi ko sho trebit... pak pogolema plata baral vo Baern... begaj be tamu.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
За ваков пичкарски пристап у второ треба да примат уште еден сеа у 94.
Треба да бидат максимално ретардирани да напаѓаат во еден ваков меч, особено имајќи го во обѕир фактот дека до сега немаа примено гол.
И Германија преклани кога го освои СП играше претпазливо против многу послаби екипи од Швајцарија. Едноставно е крајно неинтелигентно со сите сили да идеш во напад кога нема потреба за нешто такво. Ако барате напад напад и само напад крајно ќе бидете разочарани од нокаут фазиве и уште од сега можете да си спремите пост од типот на 'Eх не ми се верува дека ________ го освоија ЕП. Требаше Хрватите. Наш народ а и напаѓаа! Овие имаа 5 шута у рамки на гол. А бе ајде..тоа одбрана фудбал ли е..и ја можам така да се бранам!...мисалм добро не можам пошто не сум професионалец ама....ме сфаќате де...наместено првенство нема правда!!"

:D

Kajgana Shop

На врв Bottom