ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Ептен е бескорисен Жиру појма нема ни игра прати ни се отвара како што треба, нека прави измена во второ одма Жиру > Коман и нека игра Гриезман како шпиц
Ако направи и Кошелни сега жолт ќе гледаме во 1/4 финале комедии со Мангала и Умтити ако воопшто поминат :D

Мислев дека телето англиско и телето белгиско се најслаби тренери на првенството, ама Дешамп е убедливо најслаб. На телето белгиско му требаше еден меч да сфати дека со Фелаини не оди, а на Хоџсон натпревар и пол дека Стерлинг нема што да бара во тимот, На Дешапм никако да му текне дека Матуиди е загинат на теренот, и дека НЕ МОЖЕШ ПРОТИВ ИРСКА ДА ИГРАШ СО ДОЛГИ ТОПКИ КОН ЖУРУ, теле едно глупо.

Да направиш ваков пенал и тоа во 2ра мин. треба да имаш ѓупски несозреан мозок. Евра гитла од репрезентацијата после европсково.
Ќе мора Дешамп да го стави Коман на сметка на некој од Канте/Матуиди.
А и се си мислам дека второ ако не им тргне на Французите ќе помогне Рицоли. :icon_mrgr:

Матуиди е тотално неупотреблив таму десно, додека запре и подаде топка поминала светлосна година. Жиру одлично го чуваат стопериве на Ирска, едвај 2-3 дуели дали им зеде. Обавезно треба да уфрли некој од Марсиал или Коман, уште на полувреме.

Каков тим има да играат брз фудбал со кратки додавања, тој слепецот го акнал Жиру у напад и само рогај високи топки ПРОТИВ ИРСКА. ОККК

И сo Кoмaн и Мaрсијaл ќе прoцветaaт.
Вaлбуенa бoље дa си гo врaти.

Сосем океј си беше пеналот, од небото се виде дека ќе се свири. Рицоли солидно суди ваков реално тежок натпревар за судење.

Погба се изглупира многу на почетокот, ама единствен од тројцата на средината кој прави нешто. Инаку ме инзервираа ирците со претераното лежење, се надевам дека ќе им го свирнат до крајот.

Уште не ми е јaснo кaкo мoже Мaтуиди дa е тoлку висoкo ценет и стaндaрд дa си игрa срединa, кoгa е дупкa сo техникa и тoпкa, зa трчaње немa спoр, мнoгу рaбoти нa терен, плус и честo знaе oд втoр плaн дa изненaде сo гoл, aмa сепaк не е дo тoлку незaменлив зa нoн-стoп дa си игрa пo 90минути.
Жиру си е стaмдaрд дрвo, случaјoт Бенземa мнoгу скaпo ќе ги чини фрaнцузите. Имaше местo вo oвaa репрезентaцијa зa Лaкaзет, aмa мoрa дa гo земе aнемичниoт Кaбaј.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Кoш прoпo

dragance-1.jpg

Не знам колку топки треба да изгуби Жиру за да го извади??

E arno ama Grizman e ubica, glava noga sve mu e isto

Алелуја Жиру направи нешто корисно, само за ова го бидува :icon_mrgr:
Гази си :icon_mrgr:

Ју јузд ту кол ми он мај селфоун..

Бооо Гризман играчиште :cuc: 10 години по ред Атлетико си фураат напаѓачиште до напаѓачиште.

Е тоа е тој комплекс на аутсајдер. Се затворија Ирците пошто им беше страв.... маааалку повеќе да се отвореа во второво сеаг уште 0-1 ќе беше можда...

Ај да видиме колку се ментално јаки да се вратат после ова....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom