ЕП 2014 - Група А (Македонија, Данска, Чешка, Австрија)

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кое место во групата ќе го освои Македонија?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе што праат овие будалите бе,имаат над 15 шута од 10 метри. :tapp:

Многу млако збори старчево од Чешка,што сакаш пензионерче.:facepalm:

Не ми се свиѓа што водат со голема разлика австријците,да не дојде ситуација да се решава со гол разлика на крајот...:unsure:

Зошто да не ти се допаѓа ? Во случај на пораз од Чешка тогаш ќе ни биде потребна било каква победа над Австрија за да бидеме трети.

Овај ко-коментаторот телевизија уште еднаш да не помириса, како погреб да гледаме.
Ништо помалку и овај Зоки.
:facepalm:

Ко-коментаторов е врв, како напушен да е, не знае што збори. А и кога збори да се плашиш да не падне да умре в студио. :pos:

Чесиве играат како некој репрезентација што никогаш не играла ракомет,на пример ЗИМБАБВЕ!(таа ми текна во моментов)!
Бранко Ангеловски е КОКА КОЛА за ФИЛИП ЈИХА(Јиха шутира колку да се шутне,дрво е)!:ROFLMAO:

Австрија:Чешка 30:20, што беше ова??? Не очекував Чесиве волку лошо да одиграат...

Откако го пофали овој два зицери промаши, пред тоа 100 процентен беше :LOL:

Приметив. :pos:

Нека му тргне на некој Данец, да го „пофалам“ после. :sneaky:

Инаку, како не го знаете Радиќ бе, пионерот на мак-ракометот? :D

Приметив. :pos:

Нека му тргне на некој Данец, да го „пофалам“ после. :sneaky:

Инаку, како не го знаете Радиќ бе, пионерот на мак-ракометот? :D
5466B5287BDED44A9F7E3826BC5F58E5.jpg

http://emhh2014.tv2.dk/2014-01-12-kommentar-dr-genert-og-mr-lazarov

Chitam neshto na sporten2 , od gorniot link, napishano na danski, no ne mozham bash da dojdam do "implikaturata" , bidejkji go chitam na googletranslate. Neshto Lazarov ne sakal da mu dade na danecov intervju...pa ne znam shto...pa pishuva tekst kako butnal nekoj i ne sakal da izleze od teren, a toa mu go raskazhal Lindberg? A zakluchokot e sosema neshto drugo.

Mislam deka imashe eden dechko shto znae danski na forumov pa ljubezno bi go zamolil ako prochita baram nakratko da soopshti za shto se raboti.

http://emhh2014.tv2.dk/2014-01-12-kommentar-dr-genert-og-mr-lazarov

Chitam neshto na sporten2 , od gorniot link, napishano na danski, no ne mozham bash da dojdam do "implikaturata" , bidejkji go chitam na googletranslate. Neshto Lazarov ne sakal da mu dade na danecov intervju...pa ne znam shto...pa pishuva tekst kako butnal nekoj i ne sakal da izleze od teren, a toa mu go raskazhal Lindberg? A zakluchokot e sosema neshto drugo.

Mislam deka imashe eden dechko shto znae danski na forumov pa ljubezno bi go zamolil ako prochita baram nakratko da soopshti za shto se raboti.

Ја ко што сфатив пишува како ја одбил наредбата на тренерот да биде изменет а пред тоа му ја земал топката од рака на соиграчот што требало да шутне пенал. Претпоставувам ова се десило на една од утакмиците кога ни беше Шундо тренер. :D Ништо изненадувачки за Кире и авторитетот негов у репрезентација.

Епа ајде со лесно нека ни е.
--- надополнето: 12 јануари 2014 во 20:28 ---
Кочи умрениов линк дајте некој друг:mad:

Стоилов ама ги грабнал двајцава, ми се чини ке ги крене у воздух од адреналин што го пука :vozbud:

Најверојатно следниов дуел со Чешка е тој решавачкиот :D Пошо сигурно нема да ги тепаат Данците,а Австрија имаат победа против Чешка а со нас не се знае :D Значи Чешка мора да се добие како и да е :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom