ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
што се облекуваат емо/што се чувствуваат емо..чисти гомна..според мене..не ги мразам луѓето..туку постраниот стил...јбг:toe:мое мислење

тоа емо некако многу изветоперена работа ми е
се заинтересирав да дознаам за тоа пред некоја година кога јас го добив тој епитет и мислам дека ми го вреѓаат чесното мое име
премногу лигава филозофија имаат а и изгледот ....особено кај машките
не можам да поднесам машко со шминка :ija:

Не ми сметат емовците имат си стил прават шо сакат не ги осудуват.Има лоши работи у живото да ама ако ги гледаш само лошите работи ке ги пропуштеш добрите...и за тоа не сум емо инаку не ми смета стило на облекување...имат си мозок нека си мислат сами...јас сум женско и рокерка и носам црни маици од бендови па ништо не ми фале :)

Gi po4ituvam emovcite i mi se bendisuva imidzot (ne mi preci)se druzam so nekolku drugari i drugarki emo, no me nervira nekoj so samo se fura nesto:uvo:

Абе ЕМО стилот е супер!
Ама многу луѓе не го поднесуваат
20071111054913_gifs-animados-orkut-emo-02.gif

Стварно, ако темава е само за стилот, зашто да ви пречат. Мене ми е многу интересен тој стил, поготово косата :vozbud: Во декември и јас така се шишав и сменив дел од облеката, али малце ми беше тешка косата за одржување, секој ден требаше да се тапирам и да ставам восоци и такви ствари и затоа решив да си се вратам на старото и сега веќе скоро ко порано ми е косата. Али не се каам воопшто, добро ми дојде малку промена :pipi:

Мене многу ми се слатки така кога се облекуваат. Како од некој Anime цртани се.

A тоа дека на некој им пречат што може да се каже на некој луѓе им оречи што се самите они живи, ама тоа што да правиш.

А што се однесува до тоа за обетки, сечење вени тоа се глупости. Не може да се земе нешто што направиле двајца или тројца за цела група на луѓе кои го следат тој стил а денес ги има милиони особено тинејџери. Такви однесувања може да се најдат во најразлични групи на луѓе и нема никаква врска со стил на облекување.

емо НЕ... она scene Шо е може.... ЈАКИ ПИЧИЊА ИМА

Мене многу ми се слатки така кога се облекуваат. Како од некој Anime цртани се.

A тоа дека на некој им пречат што може да се каже на некој луѓе им оречи што се самите они живи, ама тоа што да правиш.

А што се однесува до тоа за обетки, сечење вени тоа се глупости. Не може да се земе нешто што направиле двајца или тројца за цела група на луѓе кои го следат тој стил а денес ги има милиони особено тинејџери. Такви однесувања може да се најдат во најразлични групи на луѓе и нема никаква врска со стил на облекување.
Конечно, трезвено мислење..Се согласувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom