Елена Ристевска

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Фино пиќе... Поготово што сме од иста општина...Тоа ја праи работата многу послатка...

Најбољи е бе :pos:
Оваа новава песна сабајле и ја слушав (Come and get me) и мн. е заразна и креативен текст има :pos::pos:

Ич не ми се допаѓа Елена.
Има неколку интересни песни, но севкупно воопшто не е добра.
Еднаш кога пееше на една прослава после сакав да и побарам автограм и едно девојче ја гушна и бодигардот + „помошникот“ Иво Трајковски ја турнаа на страна да и направат пат на нашата „најголема“ ѕвезда. Чоече, кај менаџер уште и бодигард изигрува, после тоа нормално не се осмелив да и барам ништо.

Она уствари победи на еден фестивал наречен М2 каде на 10 учесници им прават различни песни, и секако едната ќе ја направат просечна, а другите лоши за да еден го издигнат на врвот.
Да не зборам дека тогаш тоа беше фестивал на песна а не за талент.

Сеа, не оспорувам дека има добар глас (не совршен) ама факт е и тоа што го спомнав горенаведеното.

Првите години беше ОК, после се дигна, што го докажува и мојата сторија наведена погоре.

Кратко кажано: ЈА САКАМ! :pipi:

Кратко кажано:НЕ ЈА САКАМ, АМА НЕ НИ ЈА МРАЗАМ !:pos2:

абе можда добра си е типкава ама мене не ми е по ќејф

Кое е вашето мислење за оваа секси девојка и пред се, добра пеачка.. Која е вашата омилена песна од нејзе? :) Мене, Милионер.:vozbud:

jas mislam, deka malku premnogu e dignala toj nos na gore...

znam uste koga bese kaj nas vo Cirih da pee, pocna so nekoi si stari angleski pesni a nie site se cudeme sto taa rabota neka pee makedonsko!

pa pocna so nejzini pesni, ama skoro nikoj ne gi poznavase :P

jas drugarkami i jas pred binata peeme i se veselime... narodo rano si krena i posle mi dade nejzinata email adresa, i napisav nesto mi odgovori i tolku...

posle pak i pisav posto drugarmi i jas organiziravme druga makedonska vecer i sakavme da praseme kako stojat stvarite i posto ne mi odgovori ja majnavme i vikname ferus :D sto mnogu pojako si pominavme od kako na taa vecer ona ko bese tuka...

btw... posle "koncertot" e kazala na drugarmi deka nie Makedoncite sme bile seljaci posto na drugite makedonski pesni sme rasturile a nejzinite posereni pop pesni nikoj ne gi poznavase :D

ama od noviot album mislam deka ima dve tri "arni" pesnicki ;)

pozzzzzzz

Вака така Елена испадна најмногу фанови има!

Штом толку ја сакате дај боже некој од вас за жена да си ја земе :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:(мада мора да го исполнува условот да е милионер:))

Не ја сакам едноставно препотентна ми е и е типична балканска певаљка само за на пинк е :)

Ми се допаѓа само онаа песнана Усни како темно мастило :pipi:

Вака така Елена испадна најмногу фанови има!

Штом толку ја сакате дај боже некој од вас за жена да си ја земе :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:(мада мора да го исполнува условот да е милионер:))

Не ја сакам едноставно препотентна ми е и е типична балканска певаљка само за на пинк е :)

Ми се допаѓа само онаа песнана Усни како темно мастило :pipi:
Никој не очекува од неа да знае да пее.
Башка од катаљарда Македонски пејачки, единствено она е пријатна за гледање, другиве се грди.
Ако нема глас нек има стас.

Ух Еленечто. Имав телефон еднаш од неа. Се запознав уште пред М2 во Крушево. Па контактиравме и малку после М2 али смена телефон изглеа и „претплатникот не постои“ :)

Од музички аспект не е нешто посебно, ама вака чисто физички е.....:cuc:

Само ниска што е, друго ништо не и фали :)

_41661876_ev5.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom