Елена Ристевска

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Да бидеме реални Елена за пеење тотално не ја бива, а за тоа дека е згодна згодна е. Сепак тоа не значи дека треба да и се поклонувам и да лудувам по неа. Пејач не го прави само изгледот треба многу повеќе
Да...треба и цицки добри да има:)

Елена Шмизларска?

Елена океј е стварно е добра пејачка.Ми се свиѓаат нејзините песни а особено ги сакам Есен во мене, Ромео и Јулија и Некаде далеку.Освен тоа Елена стварно изгледа супер:helou:

pa i ne e tolku losa pejacka.ima ok glas.sega nekako najhit mi e pesnata na Elena so Parketi "ti si cupe ubo mnogu,nemas decko fala bogu.........":pos2:

Elena ne ja slusav mn, mn se dodeka ne i go vidov kako ja ispea "Kreveta dva" na festivalot. Togas sfativ deka devojkata ima dobar vokal, za izgled veke treba od inat da zboris deka ne izgleda super. Ja pocituvam kako interpretator, ali ne i kako covek.

Елена Ристеска со самостоен концерт!

Елена Ристеска со самостоен концерт!

Елена својот прв самостоен концерт во кариерата ќе го одржи на 19. декември, во Метрополис арената, со почеток во 20 часот.

Картите за концертот ќе бидат пуштени во продажба во Југотон, Розе Веро 2, салоните на Тобако и Камарат во Рамстор од 1. декември.

Од М2 велат дека очекуваат концертот на Елена да биде голем спектакл.

Колку да потсетиме, спотот за нејзината заедничка песна со Паркети, Сакам да те галам, деновиве ќе биде пуштен во македонскиот телевизиски етер.

Elena-Risteska-avtogramaa-1.jpg

еве ви кајганџии шанса да се изнагледате убаво :icon_lol:

Stvarno e mnogu ubava i ima prekrasno telo, i pesnite za mak pojmovi ne i se voopsto losi ali sepak mislam deka e teska sponzorusha

Elena No1

Елена Ристеска е најдоброто од Македонија ( за женски се одесува).
Единсвената ПОП-ДИВА која малце од малце заличува на светските Ѕвезди, па и оправдано е што се лигави и малку се дига а вака во живо ич не е дигната :)
Да гледав тоа што на 19.12.2008 ќе го направи она во Метрополис Арена го нема направено ниту една Балканска Ѕвезда ни машки, ни женски.
Не обичен концерт каде што стоиш пред микрофонот и пееш туку ке биде денс атракција.
Како што се шушка во музичките кругови на 192 песната ќе има џандари и ќе биде кореографија на Специјаната Единица Тигри.

Што повеќе да се коментира.

Омилени песни од неа се Милионер, Come and get me, Million dollar player, Усни како темно Мастило и Ninanajna.

Типката да не вредеше немаше да биде 12 место на евровизија :), а дали и ја слушнавте последната песна со Паркети ?

еве 2 песни од неа и доволно е се спотот е досега најдобрто нешто што го имам видено :
Спотот : Песната со Паркети :
Коментари???

n536454870_851375_832.jpg
n536454870_851422_5676.jpg
n536454870_851425_7617.jpg

не и фали ништо, супер девојче. Иначе милионер и мене ми е интересна:kesa:ама не слушам сепак таков тип на музика

Одлично, имало смајли на Кајгана преку кое најлесно би можел да ја опишам појавата Елена Ристеска на македонската музичка сцена:pov:
А за изгледнот не коментирам, ит ис нот мај тајп :ne_zboram.

Најфакозовната пејачка...ја обожавам само затоа што е една...сите други се грдотии:)
А музиката и е шет (у негативна смисла)

Супер женска, ептен секси и во секој момент би одел на нејзин настап, ама сигурно не заради нејзината музика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom