Elder Scrolls V: Skyrim

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
One Handed 100 и штит во една рака, Добро Enhanced Sword со Fire Enhance до Макс и нека дојде Змајот ;)

Иначе гледам тука вампири ми спомињате,, Warewolf станав и изледа доста јако но сепак не е прејак,, туку може да се стане вампир?
Ако си Werewolf, веќе имаш 100% Disease Resistance, така да не :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
дали во прозор мод во однос на фул скрин подобро се игра со слаба конфигурација?
претпоставувам, ја неам уше играта
со други игри некад важело ова - некад не
зависи дали компјутерот се фокусира на тој процес или на мултипроцесирање
едит: а на виндос приоритет опцијата е тиња - за разлика од убунту кај шо многу мења

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.427
Ај ќе пробам баш да видам со Скирим како ќе испадне. Драгон Аге со прозор мод сецкаше помалку.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Јас имам еден сериозен проблем. На мисијата каде што треба да ја следам таа женската да ме однесе кај некој гроб на змејови, кога ќе го поминам Whiterun инстантно ми паѓа FPSто и не можам веќе да продолжам со играње. Секогаш на истото место, без разлика што и да правам. Гледав некој начини да го оправам, наводно да исклучам V-Sync и Anti-aliasing, па дури и нешто со звукот, но грешката не се поправи. Некој да не знае што како да направам?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Каде е затворот во Whitrun?Ми треба за еден квест,ама никако да го најдам.И не ми се иде у затвор,нејќам да си ја изгубам опремата.

Него досега убив 2 змеја,најдов трет близу куќата на еден јак дарк елф на патот кон Рорикстед.Нема засолништа,само некои мали карпи,а мојот каџит асасин е лесен плен. :(

Друга фрустрација-ај разбирам да има јаки противници n all,ама овие сабјести мачки и мечки ми имаат направено таков buttsex да е тоа просто неверојатно.А ни јак оклоп не ми помага за подобра заштита,а напивки за здравје дур се напијам ќе ме заколат.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Затворот мислам дека е зад палатата на кралот во подрумот.Инаку со апдејтот мрзнењето се намали малку ама сега имам проблем со маусот знае често да залагира и тоа само маусот ни framerate drop ни ништо.

K

Khabs Staadnau

Гостин
Го оставам првиов карактер со околу 50 саати play time, full legendary daedra armor и 2x Legendary daedra swords. Планирам нешо stealth unit или battle mage.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Го оставам првиов карактер со околу 50 саати play time, full legendary daedra armor и 2x Legendary daedra swords. Планирам нешо stealth unit или battle mage.
ја 50 саати playtime правам за најоптимално 50 дена
edit: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:System_Requirements
фин линк :D Мојата графичка е во low/medium шо значи со малце среќа и на фул скрин ќе ја играм :D
edit2:
http://www.geforce.com/GamesandApps/games/elder-scrolls-v-skyrim/GPUAnalyzer?cid=dd_skyrim_banner
уше еден линк :D

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Уште да не беа дебили овие од не_види_ја добро ќе беше... :tapp:

Your PC's ATI Radeon HD 4800 Series is below the game's recommended specifications.
А јас ја играм на 1080p Ultra settings (ма и поише од ultra, сите слајдери ми се до крај) со 50 фрејма, па сеа ти види...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Уште да не беа дебили овие од не_види_ја добро ќе беше... :tapp:
А јас ја играм на 1080p Ultra settings (ма и поише од ultra, сите слајдери ми се до крај) со 50 фрејма, па сеа ти види...
Не реков дека треба да се верува :D Нормално дека си имаат маркетиншки трикови за шиткање на понови графички, не се будали они.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Каде е затворот во Whitrun?Ми треба за еден квест,ама никако да го најдам.И не ми се иде у затвор,нејќам да си ја изгубам опремата.

Него досега убив 2 змеја,најдов трет близу куќата на еден јак дарк елф на патот кон Рорикстед.Нема засолништа,само некои мали карпи,а мојот каџит асасин е лесен плен. :(

Друга фрустрација-ај разбирам да има јаки противници n all,ама овие сабјести мачки и мечки ми имаат направено таков buttsex да е тоа просто неверојатно.А ни јак оклоп не ми помага за подобра заштита,а напивки за здравје дур се напијам ќе ме заколат.
Знам за кое место мислиш.И јас играм со Dark Elf assassin и ми е многу тешко во директни дуели да се справам со јаките противници.Затоа фино лепо им одам одпозади и со два дагери(еден орк со оган, друг skysteel) X6 DMG!!!
Сега налетав на добар лесен оклоп, конечно, ќе видиме како ќе биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom